1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) XBOX360-DiAZEPAM

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez opeael2, Sierpień 20, 2013.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    [​IMG]

    RELEASE: Splinter.Cell.Blacklist.PAL.MULTi3.XBOX360-DiAZEPAM


     
    12 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mafia25

    Mafia25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie chcą mi zainstalować HD textury z drugiej płyty przez wasabi360. A wersja angielska od imars działa. Czy ktoś ma podobny problem?
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Yyyyy a jaka to roznica z ktorej plyty wezmiesz tekstury ???

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Mafia25

    Mafia25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może i różnicy nie ma ale fakt że druga płyta z tej wersji jest prawdopodobnie nie poprawnie zgrana.

     
  6. ziomalinski

    ziomalinski V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odpalasz to samo game id a inne media id to czyść najpierw cache ;)
     
  7. Wojtek1989PL

    Wojtek1989PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    ja powiem wam tak: mam wersję XBOX360-DiAZEPAM, gry wypalam od 2 latach... więc umiem, zainstalowałem pierwszą płytkę, na początku poprosiło mnie o zainstalowanie textur HD, wrzuciłem 2 płytkę (nic się nie pokazało, nie było żadnego paska instalacji itp tylko po jakiś 40 sek. wróciło do gry, więc myślałem że ,,w tle,, się zainstalowało, ale przy kolejny włączeniu gry znowu mnie prosi o instalację textur więc coś jest chyba nie tak, macie jakieś pomysły? Albo jak sprawdzić czy tekstury się zainstalowały? Bo faktycznie nie za dobrze ten Splinter Cell wygląda bez tech tekstur...
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    Nagrane ihasem lt3
    obie płyty działają tekstury zainstalowane pomyślnie.
     
  9. ja2210

    ja2210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    u mnie tak samo, ihas, lt3, każda płytka zainstalowana na dysk bez problemu, tekstury tak samo
     
  10. Mafia25

    Mafia25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak myślałem jest to uwalona wersja. Może można wypalić iHAS-em ale na wasabi360 ultra nie wchodzi czyli plik iso drugiej płyty jest "skopany". Wyszła już poprawiona wersja Splinter Cell Blacklist PAL MULTi3 XBOX360-UNLiMiTED i ta działa poprawnie.
     
  11. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    no to nie może być uwalona wersja bo jak wypalone ihasem działa jak każda gra.
    w tzw wymaganiach masz ihas + lt 3, wieć radziłbym przestrzegać tego bo potem marudzicie ,że nie działa.
     
  12. szary14

    szary14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    Nagrałem płytę z tej wstawki pełne nagranie, a płyta sprawdzona pod abgx wszystko ok. Jednak jak wkładam płytę do xboxa wyświetla tylko uruchom gre i nie chce działać.
     
  13. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakbyś napisał pod jakie lt do nagrałeś i czym to może byś dostał odpowiedz.I oczywiście jaka nagrywarką zwykla czy ihas. Gre osobiście skończyłem wstawka w 100procent sprawna.
     
    1 osoba to lubi.
  14. szary14

    szary14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    Ihas 124d z payload tool i verbatim mkm 003. Moje LT jest napisane w informacjach profilu czyli LT+ 3.0 . W img burn pełna weryfikacja. Zastanawiam się czy to wina napędu.
     
  15. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sprawdz na innej konsoli jak ruszy znaczy ze laser ci odmawia współpracy.
     
  16. szary14

    szary14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    no właśnie nie mam jak za to mgs hd wczytuje bez problemu, a laser już raz wymieniałem
     
  17. garf78

    garf78 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    175
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam dokładnie taki problem z 2 plyta i teraz mam zagwostke. Bo na 1 plycie sobie nie pogram :). Czy jak wypale 2 plyte np. z wersji imars będzie oki, czy niestety musze nagrac 2 nowe plyty (nie mam dojścia do wersji unlimited). Pewnie nic z tego nie będzie ale zapytać można :D
     
  18. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    wersja imars jest w calosci eng adazepam jest pl to jak ty chcesz zagrac na drugiej dvd jak tam jest reszta kampanii
    x wykryje ci po prostu inną wersję prawdopodobnie
    nie wiem dlaczego macie problemy z tą wstawką
    Nagrywacie jak każdą grę sprawdzacie abgxem potem ihas od 124b w zwyż i powinno być ok
    Albo prawie trafiacie na leciwe płyty raz kupiłem pack w którym 4/10 były niedorobione;)
     
  19. garf78

    garf78 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    175
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    THX tak jak myslalem, ze klocka nie uda się oszukać i musze nagrac obie z innej wersji. Nie wiem co z ta wstawka jest ale mi już dano plyty nie wywalilo, a ze sporo osob ma to samo cos musi w tym być. Niewazne, mam 1 plyte, wiec nagram Lost Planet 3. a po niedzieli dokupię 2 na SCBL :)
     
  20. Ironkos

    Ironkos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    http://www.angielskie.republika.pl/translator.html
    A czy wersja UNLiMiTED ma jezyk polski ?
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 16, 2015
  21. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    Wersja UNLiMiTED ma język polski
     
Wczytywanie...

Poleć forum