1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) XBOX360-GPX / iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Sierpień 16, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Splinter Cell Blacklist XBOX360 RF-GPX

    Info Disc 1 - Kampania & Multiplayer |----| Disc 2 - Druga część Kampanii & HD Textures

     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kindom

    kindom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy są polskie napisy w tej wersji?
     
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Nie ma.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  6. kindom

    kindom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za info

    Nie ma PL// -=SETH=-
     
  7. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    działa na lt 2.0?

    -=SETH=- //Powinno działać, ale lepiej wgrać 3.0
     
  8. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    kiedy premiera światowa ?
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1104
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    3 słowa w GOOGLE: premiera, blacklist, xbox360 :

     
  10. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    z tymi teksturami zapewne bedzie jak z battlefieldem
     
  11. Gural32

    Gural32 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    testowal ktos na lt 2.0 po przerobieniu topology i wypaleniu za pomoca burnerMAX?
     
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jeśli gra nie ma civ to dlaczego miała by nie działać na lt 2.0 ?
     
  13. PKSdriver

    PKSdriver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na LT 2.0 po wgraniu topology i nowego dasha wyskakuje komunikat że płyta nie jest obsługiwana
     
  14. dzwonkom

    dzwonkom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pod LT 2.0 możesz co najwyżej topologie cofnąć....
     
  15. Casper360

    Casper360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Suwałki/Białystok
    Czyli do końca nie wiadomo czy ta gra POSIADA "CIV" ?? Jeżeli nie posiada to powinna działać po :
    1)cofnięciu topology z 3.0 do 2.0
    2) nagraniu np: IMG burnem > opcja "truncate"
    3) podpięciem pendriva z muzyka .mp3
    Jeżeli komuś nie działa to znaczy ze albo gra ma CIV , albo cofneło komuś przeróbke(wątpliwe) ,albo ktoś źle nagrał gre.
    P.S. Powyższe kroki oczywiście robimy gdy mamy LT 2.0 , Jeżeli ktoś jest pewny co do tego czy gra ma "CIV" to proszę o info w tym temacie! , z góry dzięki za odpowiedź.


    EDIT>> Gra działa powyższym sposobem , nagrać można nawet IMG burnem nie posiadając IHASA , ale i tak dzięki "Sikor18"
     
  16. Sikor18

    Sikor18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    nagrane iHASem z topologią pod lt 2.0 i wszystko śmiga
     
    1 osoba to lubi.
  17. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ..a jak z texturami? tak jak w bf3? miałem 1 czystą płytkę i nie mam czasu żeby drugą kupić, a pograłby człowiek po robocie.. :)
    znalazłem niby te textury. jak do jutra nie padnie odpowiedź to edytuję post i napisze czy działa :p
     
  18. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Możesz wrzucić z pena zajmują 2,8GB.Do 5 misji pograsz na dvd1:tongue:
     
    1 osoba to lubi.
  19. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Nie inaczej :D właśnie wlazło na HDD, idę pograć, thx :)
     
    1 osoba to lubi.
  20. Zmasowany

    Zmasowany Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W czym problem? Nagrywalem zwykla nagrywarka mam lt 3.0 [​IMG]
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Powód zwykła nagrywarka

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum