1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tomb Raider (2013) RF.X360-CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Marzec 1, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Tomb.Raider.XBOX360-X360CLUB
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ja2210

    ja2210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    słuchajcie, jeżeli mam przerobiona konsole LT 3.0 i konsola jest podłączona cały czas do internetu,to czy muszę odłączyć internet żeby móc zagrać w singla w te grę? czy może być konsola podłączona do internetu??
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    No a na lt 2.0 + ihas wypalać normalnie na czysto bez zmiany topologi jak xgd3 tak dla pewności dawno xgd2 nie było.
     
  6. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Odp: Tomb Raider (2013) RG.X360-CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

    Bez przerabiania tak jak jest, jak to dawno nie bylo ?? nowy alien też mial. Wypaliłem bez kombinowania i działał. Jak uda mi się zassać to obadam

    wysłane z C64
     
  7. Ogi

    Ogi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Witam, ostatnio zepsuł mi się komputer stacjonarny no i nie mam ihasa (znajomi też nie), czy jeżeli wypale normalną nagrywarką to będzie działać?
     
  8. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    tak, to gra xgd2 więc nie będzie problemów.
     
  9. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam lt 2.0, brak ihasa, można od razu wypalać?
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Tomb Raider (2013) RG.X360-CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

    TAK, już napisali że jest to gra XGD2!

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Da sie grac z polskimi napisami dubing na jakim poziomie?
     
  12. BeaRock

    BeaRock Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wie ktos czy można grać z samymi napisami polskimi z angielskimi głosami?
     
  13. LauraR

    LauraR Dziewczyna Dziewczyna

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Pszczyna
    Nie można, jedynie dubbing.
     
  14. leszek202

    leszek202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam jak myslicie kiedy bedzie mozna juz spokojnie zagrac w Multi na kopi zapasowej bez strachu o bana ?? I Czy jest potrzebny online pass ??
     
  15. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Odp: Tomb Raider (2013) RG.X360-CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

    Jak dla mnie tłumaczenie jest spoko nie gralem w eng ale pl daje rade

    wysłane z C64
     
  16. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: Tomb Raider (2013) RG.X360-CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

    Wiele osób już teraz gra i nic. Jeśli chodzi o takie gry to ms nie dba o to.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  17. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kurde mam problem i już 2 płytki zmarnowane;/ Nagrywam Ihasem(zawsze wszytko ładnie pięknie było na xgd3) weryfikacja 100%, ale nie mogę zainstalowac gry na dysk błąd przy ok 50% a gdy włączam z płyty gra zawiesza się przy filmiku w 1 zdaniu:p Coś robię nie tak czy co? wydaje mi się ,ze muszę nagrać normalnie.. tzn bez żadnych ustawień z ihasa i bd dobrze?
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odp: Tomb Raider (2013) RG.X360-CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

    Jak mozna spaprac nagrywanie xgd2.. .

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  19. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    widocznie wgrany soft pod esperanzy i ihasa coś psuje w tym xgd3.. oby 2 płyty mają 100% weryfikacji i zacinają się w tym samym momencie... została mi jedna więc chce normalnie to nagrać
     
  20. Ejzo

    Ejzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2013
    Posty:
    149
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  21. Wojtek1989PL

    Wojtek1989PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Tomb Raider (2013) RG.X360-CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

    Juz mozna grac bo np electronic dreams sklep z grami w warszawie sprzedaje tomb raider od dzis ;) 2-4 dni przed premiera to pikus ale tak jak w przypadku gow j - miesiac wczesniej to przegiecie i wlasnie za gow dostalem bana i musialem zmienic konsole ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum