1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tomb Raider (2013) XBOX360 P2P

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Luty 24, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macian

    Macian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jędrzejów
    Czyli było by to XGD2?
    TAK
     
  4. szympans1

    szympans1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Duszniki Zdrój
    orientujecie się czy będzie wersja PL?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Tomb Raider (2013) XBOX360-P2P

    Ma być wersja pl, pewnie będzie wstawka jak będzie premiera

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Będzie
     
  7. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak to nagrywamy tak jak xgd3 ??? czy w jakis inny sposob ???
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    normalnie jak xgd2
     
  9. krishafi

    krishafi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam troche durne pytanie moze, bo do premiery jeszcze ponad tydzien a wstawka juz jest, czy ta p2p nie jest zrobiona z jakiejsc wersji dla prasy nie dokonczonej czycos? czy jest to koncowy produkt zriobiony z wykradzionej kopii z tłoczni ninja style ?
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Tomb Raider (2013) XBOX360-P2P

    jest to finalna wersja...


    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. hacienda

    hacienda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wrochamiał ktoś mi przy filmiku na początku obraz się rypie troche czyli intro ale gra ok
     
  12. krishafi

    krishafi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jednak cos nie tak z tą wstawką?
     
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    moze zle wypalona gra lub slaba plyta
     
  14. Sztandi

    Sztandi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    gram juz 2 godziny i wszysko gra ok nie wiem z czym hacienda ma problem.
    A co do gry to Epic =)
     
  15. hacienda

    hacienda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak jak piszecie albo wstawka nie tak sprawdzana abgx zero błędu albo płytka do bani spróbuje na verbatim
     
  16. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    na rgh nie ma żadnych problemów z grą. więc to nie jest wina releasu.
     
  17. hacienda

    hacienda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wypaliłem na verbatim i to samo obraz iso do bani
     
  18. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    albo laser Ci pada
     
  19. hacienda

    hacienda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    laser nie akurat na tomb raidr raczej nie dziwi mnie zabespieczenie stare w grze weve 17
     
  20. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zero kapu.
     
  21. krishafi

    krishafi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a zainstalowałeś gre na dysk ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum