1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tomb Raider język gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez BinduS, Lipiec 12, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam otóż mam problem z tą grą gdyż przepuszczając przez abgx'a obraz ewidentnie pisze ze jest jezyk polski. Włączając jednak grę nie ma tego języka. Ktoś może wiedzieć o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    W ustawieniach pogrzeb i zmień język na polski
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Region i jezyk w ust konsoli masz PL ustawiony??

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    ABGX nie podaje języka w grze , tylko język w dashu , spis acziwów itp.
     
  6. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To może tak być, że ogarnąłem złą wstawke. Dzieki za rade na przyszłość Daniel :) Do zamknięcia
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Na pewno wstawka eng

    zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum