1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tomb Raider Problem !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez -_-360-_-, Listopad 3, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. -_-360-_-

    -_-360-_- Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam , nagralem najnowsze tomb raider na plyte verbatim , clonecd predkosc 2.4 nagrala sie w 100% bez zadnego błędu , ale gdy probuje zainstalowac gre na dysku to przy 71% pojawia sie błąd o szmatce, natomiast z plyty jak narazie dziala , dodam ze kilka dni temu nagralem gre xgd3 ktora w 100% zainstalowala sie na dysku ;) . Pomoze ktoś ?!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wiepsz

    wiepsz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak nie nagrywasz ihasem lub inną kompatybilną z burner maxem/payloadem i do tego jeszcze przy użyciu clone cd ryzyko błędów jest wpisane. Poza tym co masz na myśli pisząc 'bez żadnego błędu' - nagrać to się każda jedna nagra, pytanie czy przejdzie weryfikację :)
     
  4. -_-360-_-

    -_-360-_- Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiem czy wiesz , ale jest to gra xgd2. I mam też napisane że wypaliłem gre xgd3 clonecd i zainstalowala sie w 100 procentach .
     
  5. wiepsz

    wiepsz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A bo ja mam w głowie spis gier na xgd2 i 3. Podkręć prędkość do 4x, wszystkie zalecane ustawienia verbatimów, które widziałem, były z tą prędkością. Skoro xgd2 Ci źle wypaliło, po prostu miałeś pecha :) Ponadto fakt zainstalowania na dysk też zaciera obraz - miałem swego czasu Fifę 13 nagraną zwykłą nagrywarką, instalowała się, ale wywalała przez zabezpieczenie CIV jeśli w porę nie odpaliłem meczu.
     
  6. -_-360-_-

    -_-360-_- Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Okej ;D , dzięki za pomoc , też tak myślałem że za wolna prędkośc , nastepnym razem wezme 4x. Temat do kosza.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum