1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tomb Raider Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szymoon, Styczeń 28, 2014.

  1. Szymoon

    Szymoon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam nowa konsole ze stanow (NTSC). Wraz z nia dostalem kod na pobranie gry tomb Raider. Jednak po sciagnieciu wyskakuje blad, ze region jest zly ? Wiec jak to mozliwe skoro konsola i kod jest ze stanow, czyli gra powinna byc chyba NTSC :upset:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ale konto masz zapewne zarejestrowane na Polske i region sie nie zgadza
     
  4. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    371
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Zmień region na stany i zrób nowe konto, pobierz gre, przenieś licencje najwyżej i na swoim powinieneś móc grać. ;)
     
    1 osoba to lubi.
  5. Szymoon

    Szymoon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzieki, ale jak zmienie region to chyba nie bede mogl polaczyc sie z netem i kod juz przeciez wykorzystalem.
     
  6. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kodu chyba nie wykorzystałeś, bo przecież Ci go nie przyjęło :). A internet będziesz miał. Dlaczego nie ? Jeśli masz net w domu to podłączysz :) Jak było ze słynnymi kodami 48H na XBLG ? Region na Japonię i net działał myślę, że w przypadku USA będzie tak samo ;)
     
    1 osoba to lubi.
  7. Szymoon

    Szymoon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skoro gre pobralem i mam ja na dysku to chyba wykorzystalo ;(
     
  8. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zrób jak kolega wyżej pisał. Na USA ściągnij i przenieś licencję na PL
     
  9. Szymoon

    Szymoon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To ostatnie pytanie, wiem ze jest cos takiego jak przeniesienie licencji, ale nie wiem do czego sluzy. Moze ktos wytlumaczyc ?
     
  10. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
Wczytywanie...

Poleć forum