1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tomb Raider - zawiesza się podczas wczytywania save'a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez neo1920, Marzec 23, 2013.

  1. neo1920

    neo1920 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Witam, mam problem z grą Tomb Raider otóż podczas proby wczytywania save'a gra wiesza się i trzeba resetować konsolę, czasami wczyta normalnie. Czy ktoś z Was ma ten sam problem?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, pewno pobrałeś jakieś dziadostwo
     
  4. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
  5. wujek22

    wujek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jest kopia i została źle wypalona na płytę
     
  6. neo1920

    neo1920 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Górny Śląsk
    kopia Tomb Raider [PL] [PAL] przepuszczona przez abgx na lt 3.0, źle nagrana? proszę cię nagrałem tak już setki gier ihasem i każda działała normalnie chyba że jakiś felerny verbatim mi się trafił. W każdym bądź razie dziękuje za zainteresowanie. pozadRawiam
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wypalona i u mnie smiga bezproblemowo
     
  8. neo1920

    neo1920 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Górny Śląsk
    to chyba wina nośnika, wypalę jeszcze raz i sprawdzę :)
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    a próbowałeś wyczyścić pamięć podręczną.
     
  10. wielkiszu5

    wielkiszu5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyszczenie pamieci podrecznej jak nie pomoze to masz jaka lipna plytke lub zjechany obraz
    ja przeszedlem cala gre nagrana na verbatim z ihasem dzialalo bez najmniejszych problemow


    pozdrawiam
     
  11. neo1920

    neo1920 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Górny Śląsk
    novy66 nie jeszcze nie miałem okazji ale sprobuje
     
  12. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    jak nie wiesz o co chodzi to nie pisz pierdół.Ja mam orginał a dzieje mi się to samo.
    Winą jest Title Update czyli aktualizacja wywal ją a normalnie Ci się wczyta
     
  13. Lub0n87

    Lub0n87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Mam ten sam problem, podczas włączania Save'a (na którym mam póki co 20% gry) automatycznie zawiesza się gra i pomaga tylko wyłączenie ręczne konsoli. Dodam, że kiedy włączam drugi Save na którym gra mój szwagier to gra wczytuje się normalnie, podobnie jest z rozpoczęciem gry od nowa. Wyczyszczenie pamięci podręcznej w tym przypadku nie przynosi efektów - cały czas mi się wiesza na tym savie. Gra orginalna, konsola nie przerabiana.
    Szukam jakiegoś rozwiązania innego niż zaczynanie gry od nowa, bo kto wie czy później nie będzie takiej samej sytuacji, a nie chce mi się zbierać tych wszystkich sekretów od nowa :]
     
  14. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To skopiuj swoj save i profil na pendrive i u niego sprobuj przejsc i zapisz u niego gre dalej jak ci przejdzie
     
  15. Lub0n87

    Lub0n87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Ok, tylko że szwagier w Tomb Raidera gra na moim profilu (są 3 sloty, ja mam pierwszego a on drugiego, trzeci zostaje pusty). I teraz nasuwa się pytanie, czy kopiując swój save na pendrive i odpalając go na drugim profilu XBL nie dostanę żadnego bana albo czy nie wyzerują mi G??
     
  16. Lub0n87

    Lub0n87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Usunięcie aktualizacji Title Update ważącej 43 MB nic nie daje, u mnie dalej to samo, zawiesza się podczas wczytywania save'a. Nie wiem, nie mam już nerwów żeby się nad tym głowić, albo zacznę od nowa albo innym razem.

    [29.03.2013r.] Wczoraj wieczorem, tj. 28.03.2013r. próbowałem odpalić Tomb Raidera z save'a na którym zrobiłem już 67% gry, po wcześniejszych zaleceniach usunięcia aktualizacji "Title Update" - ale problem zawieszania gry nadal się powtarza. Żeby nie skłamać, próbowałem wczytać tego save'a 27 razy, aż w końcu załapał. Aktualizację zainstalowałem więc ponownie.
    Więc usuwanie aktualizacji moim zdaniem nic nie wnosi, problem musi leżeć gdzie indziej... Szkoda że nikt w sieci o tym nie pisze:(
     
  17. Andrzej Zięcik

    Andrzej Zięcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zelczyna, Poland
    Mam ten sam problem gra wypalona na 2 plytach jedna dla mnie druga dla kolegi - przeszedł bezproblemowo nic sie nie skarzyl... a u mnie 63% i nagle czarny obraz na sekunde i wylaczyla sie konsola teraz za kazdym razem jak chce włączyć to wczytuje i wczytuje i wczytać nie może, czytałem w temacie i w opcjach konsoli pamięć podreczna wyczyściłem i nic, to samo...a ta aktualizacja title update ? niech ktoś wypowie sie dla mnie laika co to jest skad sie to wzielo i jak i gdzie to usunac zeby pomoglo, prosze o szybka pomoc.... :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum