1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tomb Raider

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez skurka, Wrzesień 13, 2013.

  1. skurka

    skurka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Dawno nie używałem konsoli mam dasha 599 (znalazłem informacje sprzeczne że jest to LT 1.91 jak również 2.0). Czy gra Tomb Raider będzie działać? Konsola nigdy nie podłączana do internetu. Nie gram on-line. Jeśli nie będzie działać proszę o tutorial jak zaktualizować.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    tak bo to xgd2 ale nie wiem jaki dash jest wymagany
     
  4. skurka

    skurka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrać normalnie Image Burn bez żadnych patchów?
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  6. skurka

    skurka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem image burn + topology 2.0 Gra działa ale jak chce zainstalować na dysk przy 50% wyskakuje wyczyść szmatka? Co to oznacza? Czy grając w Gre mogę w połowie gry nie przejść dalej?
     
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie koniecznie .. miałem tak z far cry 3 tyle że to gra z xgd3 a ja posiadam ihasa i była to moja może 3 nagrana gra i instalacja stawała przy 50%. Zobacz czy płyta przechodzi weryfikacje w imgburn albo nero disc speed. U mnie jak już ogarnąłem wypalanie to za drugim razem far cry już działa na 100%
     
  8. Sliker

    Sliker Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak nagrywasz zwykłą nagrywarką bez flasha to nie możesz nagrywać chyba gier na dysk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum