1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Top spin 2 PAL-60

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez Krizz, Maj 24, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Krizz

    Krizz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    Sciągnąłem Top Spin 2 i przy uruchomieniu pisze mi ze gra nie obsługuje PAL50 - proszę zmienic na PAL60 w ustawieniach konsoli. i tu jest problem bo nie moge znależć tej opcji. Niby ma byc w ustawienia konsoli-wyswietlanie. Niestety nic takiego nie ma.
    Dodam tylko ze konsole mam podłączoną kablem AV do monitowa CTR.
    Pomocy...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hal9kx

    hal9kx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Top spin 2 PAL-60

    Przylaczam sie do pytania. Spotkalem sie dwa razy z tym komunikatem.. X mam podlaczony do TVLCD 32'' poprzez HDMI.
     
  4. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Top spin 2 PAL-60

    Trzeba wejść w ustawienia konsoli, potem wyświetlacz, ustawienia PAL i tam zmieniasz na PAL-60
     
  5. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Top spin 2 PAL-60

    Ja co prawda nie mam takich problemow, ale od siebie dodam, ze jezeli mamy podlaczenie przez HDMI to "Ustawien PAL" nawet nie wyswietla, wiec takie porady nie maja sensu.
     
  6. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Top spin 2 PAL-60

    Sory ale nie mam TV HD więc nie wiedziałem. Ale można spróbować podłączyć konsolę do TV CRT, zmienić ustawienia i potem podłączyć do HD.
     
  7. hal9kx

    hal9kx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Top spin 2 PAL-60

    No więc jak ktoś ma LCD<HDMI>Xbox i nie ma tych ustawień to sobie nie pogra ?
     
  8. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Top spin 2 PAL-60

    Co to jest kabel AV??
    AV to uniwersalne wejście telewizyjne (popularny SCART) a nie standard nadawania.

    Proponuje najpierw zapoznać się w jakim systemie przesyłany masz sygnał do wyświetlacza. Przez co masz podłączoną konsole. I zasadę działania ustawień konsoli.

    No i przeczytaj instrukcje obsługi konsoli jak i kabla którym masz podłączony monitor, oraz jego możliwości odświeżania w poszczególnych rozdzielczościach.
     
  9. lukmaj

    lukmaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Top spin 2 PAL-60

    U mnie na TV projekcyjnym Sony 55 cali z full HD przy rozdzielczosci 1080i idzie w pal-50 a w 720p juz w pal-60
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum