1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Topologia 2.0 "płyta nieobsługiwana"

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez unknow1, Wrzesień 17, 2013.

  1. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam! Nagrałem zwykłą nagrywarką, GTA V wstawka COMPLEX (DVD2), wgrałem topologię 2.0. Niestety po próbie uruchomienia płyty na xboxie, wyskakuje błąd "płyta nieobsługiwana. Nagraną płytę przepuściłem przez abgx, poniżej raport. Co jest nie tak?

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Usuń pamięć podręczną i wyłącz xboxa
     
  4. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Usuwałem już kilka razy i restartowałem x'a i nic nie daje ;/ Może to być wina nagrywarki? Co wynika konkretnie z tego logu z abgx?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Na logu masz topologie pod lt 3.0
     
  6. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Cholera... W takim razie co mogło pójść nie tak? We właściwościach obrazu odznaczyłem opcję "tylko do odczytu", po czym wgrałem topologię 2.0 przez xbc i zaznaczyłem na obrazie "tylko do odczytu". Tą kopię nagrałem Clonecd, lecz przy kopii nagranej Imgburn jest ten sam efekt. Może źle wgrywam tą topologię? Przed wypaleniem płyty, obraz przepuściłem przez abgx z zaznaczoną opcją "disable writes".


    #EDIT
    Wgrałem topologię 2.0, przepuściłem prze abgx z opcją "disable writes" i wyszło coś takiego:
    Czyżby abgx dograł mi topologię 3.0 chociaż zaznaczyłem "disable writes"?

    #EDIT2
    Dla wszystkiego wklejam jeszcze log z XBC po wgraniu topologii 2.0:
    #EDIT3
    Zdecyduje się na wgranie LT 3.0. Skoro nagrany obraz jest pod 3.0, to powinno pomóc.
     
  7. mmmeksyk

    mmmeksyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie ma sensu przerabiać na LT 3.0 tylko dla jednej gry, skoro na LT 2.0 też powinno Ci działać, mam ten sam problem, ale u mnie w abgx zupełnie inaczej to wygląda..
    Po prostu nagraj jeszcze raz, krok po kroku robiąc wszystko tak jak należy w kolejności najpierw abgx a później jeszcze raz wgrywanie topologii i imgburn z booktype i odpowiednimi ustawieniami, zamiast clonecd na verbatimach.
     
  8. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    5 płyt już poszło na nagrywanie "krok po kroku". Chyba problem leży jednak po stronie komputera, bo jakby nie chce się wgrać topologia na obraz.
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    We właściwościach obrazu nie masz zaznaczone tylko do odczytu??Wszystkie Twoje logi są pod 3.0 topologia nie dograna
     
  10. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przed wgraniem topologii odznaczyłem tą opcję. Gdy jest ona zaznaczona, to na XBC wyskakuje błąd "access denied".
     
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie sprawdzaj obrazu przepusc abgx pod lt 3.0 potem xbc pod lt 2.0 i wypalaj
     
  12. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak właśnie wypaliłem ostatnią płytę. Po sprawdzeniu nadal miała topologię 3.0.
     
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    a napewno miales ifno w xbc 16608
     
  14. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzisiaj wgrałem topologię przez XBC, którego mi wysłał TigraTeam. Tym razem sprawdzając obraz w abgx jest informacja o wgranej topologii 2.0. Dzisiaj postaram się wypalić płytę, to zobaczymy.

    Widzę, że w folderze z moim XBC brakuje pliku "MSCOMCTL.OCX". Możliwe, że to właśnie przez to nie chciało wgrywać topologii.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. DonLegionX
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    95
  2. Reszek
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    225
  3. Reszek
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    322
  4. grafigumo
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    223
  5. Skipper17
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    163

Poleć forum