1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Topology data are blank

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez guzer, Styczeń 27, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    podczas przepuszczania kopi przez abgx360 wyskakuje mi taki komunikat

    "the first 12 sectors of topology data are blank"

    Co z tym musze zrobic ?

    Mam juz tak na 2 kopiach ? tej samej gry

    dzieki pozdrawiam !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Kliknij prawy guzik na plik iso, daj właściwości i odznacz "Tylko do odczytu", ew zrób to samo na folderze w którym znajduje się plik iso.
     
  4. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przepuści jeszcze raz. Za pierwszym razem to wyskakuje bo nie ka topology i odgrywa.

    Wysłane z Xperia Neo V z Tapatalk
     
  5. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dziala zmienilem ten odczyt

    Powiedzcie mi prosze czy musze jakos szczególnie ustawiac abgx ? Bo nagralem kopie gry Forza i po wyborze samochodu wyskakuje mi blad, plyta nie obslugiwalna

    Wiec co moze byc nie tak

    Dzieki !
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i tylko to tak ?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    A to GTA IV jest "normalne" czy może jest przerobione z polskimi napisami?
    Skąd ściągałeś lub podaj nazwę folderu z grą.
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli chodzi ci o Forzę 4 to bez nagrywarki Liteon iHAS x24B z LT MAX się nie obejdzie, bo ma zabezpieczenie CIV. Po kilku minutach będzie cię wywalało do DashBoard'a.

    Ściągnij inny obraz, bo ten jest prawdopodobnie źle zripowany.
     
  12. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Ziomek spróbuj jeszcze w misc ustawić splitvid na "add it if its not exist, or isn't vaild" i przepuść jeszcze raz obraz.
     
  13. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    GTA_IV_PL_Miku$ tak sie nazywa obraz jest po PL wiec moze masz racje, nagrywać to ?
     
  14. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Mam nagraną wersję GTA IV PL.
    Zaraz przepuszczę płytkę i sprawdzę co się wyświetla.
    Gra oczywiście u mnie działa.

    Wrzucę screena gdzieś o 12:30 jak skończy weryfikację płyty.
     
  15. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzięki !
     
  16. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Tak, będzie działać.
    Na nagranej płycie też wywala błąd weryfikacji ale gra działa.
    Powodem jest to, że w bazie danych abgx nie ma polskiej wersji tej gry i uznaje on to za błąd w obrazie angielskim.

    Na dowód mój jeszcze ciepły screen ;)

    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
     
  17. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzieki, czyli forze musze nagrac u kogos innego tak ?
    dzięki !

    teraz jeszcze nagralem dead island i mam komunikat o prxecvzyszczeniu plyty szmatka ? wiecie o co chodzi ?
     
  18. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moze mi ktos pomoc ?
     
  19. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    podczas instalacji na dysk ?
     
  20. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie jak uruchamiam gre
     
  21. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrałem kolejna gre pod xdg2 i nie dziala pisze wyczysc plytke szmatka podczas uruchamiania. Czy jest jakis inny sposb nagrywania tych gier ? wszystkie pod xdg3 dzialaja
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum