1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Topology data is blank..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swett05, Styczeń 5, 2015.

  1. swett05

    swett05 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Opole
    Witam, otóż chcę spatchować Far Cry 4, pod LT 3.0, wszystko idzie gładko, jednak Topologia nie chcę się wgrać, a pod tym komunikat "You need to enable online functions", jeśli dobrze rozumiem to program nie ma połączenia z internetem, w ogóle nie wiem z jakiej przyczyny..
    Czy da radę wgrać topologie ręcznie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Wgraj fixa do abgx'a. Nie chce mi się pisać jak to zrobić, ale na pewno znajdziesz w Google.
     
    swett05 lubi to.
  4. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wejdź na stronę ABGX - http://abgx360.xecuter.com/
    Przeczytaj pierwsze info od góry. Ściągnij fixa i zainstaluj (skopiuj) zgodnie ze wskazówkami w info.
     
    swett05 lubi to.
  5. swett05

    swett05 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Opole
    Dobra Pany, dziękuję, zrobiłem jak mówiliście, program się łączy z serwerem, ale "topology data is blank dalej jest" :(

    Tutaj Screen: http://scr.hu/1a47/u3gns
     
  6. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdź czy nie wyłączyłeś zapisu. Do tego upewnij się, że plik z obrazem nie jest tylko do odczytu (jeśli tak to zmień we właściwościach).
     
    swett05 lubi to.
  7. swett05

    swett05 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Opole
    "Sprawdź czy nie wyłączyłeś zapisu", możesz jaśniej bo nie zbyt czaję :/ Tak, plik był tylko do odczytu, po odznaczniu pojawiło się coś takiego jeszcze: http://scr.hu/1a47/5fi98 , ale topologia dalej na czerwono :/

    @edit@edit
    Dziękuję Panowie, wszystko śmiga, jeszcze raz DZIĘĘĘĘKI! :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum