1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Topology data is blank

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez domarum, Sierpień 21, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. domarum

    domarum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę o pomoc
    po wgraniu topologi lt. 2.0 za pomocą Xbox Backup Creator sprawdzam obraz gry abgx z zaznaczoną opcją disable writes i wyskakuje mi komunikat TOPOLOOGY DATA IS BLANK a na innych forach przeczytałem że powinien pojawić się komunikat "The first 12 sectors of topology data are blank"
    chciałbym wiedzieć czy mogę nagrywać obraz na płytę i czy będzie działać na x360 lt 2.0
    gra to Darksiders 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak masz lt 2.0 mozesz robic tak ,sciagasz iso(usun plik dvd ) przepuszczasz obraz z ustawieniami pod lt 3.0 (abgx 1.0.6) nastepnie cofasz topologie programem xbc i wypalasz :) ja tak robie i wszystko smiga 5 min roboty nie zbawi a 100% pewny :)
     
  4. domarum

    domarum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak zrobiłem tylko gdy sprawdzałem abgx z opcją disables write to wyskoczyło mi to TOPOLOOGY DATA IS BLANK, właśnie nie wiem czy to jest poważny błąd czy ma tak być
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie wiem ja tego nie robie tak jak ci pisalem wypalam wkladam do klocka i smiga (ja smigam offline) a te info pewnie ze nie ma topologi czyli lt 2.0 wiec na lt 3.0 nie pojdzie :) jak dobrze rozumiem
     
  6. domarum

    domarum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
  8. domarum

    domarum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko że dalej nie wiem co oznacza ten błąd TOPOLOGY DATA IS BLANK, nagrałem płytę i znowu pojawia sie komunikat że plyta jest nieobsługiwalna
     
  9. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    [ Topology data blank ] Topologia jest pusta. Gry z XGD3 jak wypalam na lt 3.0 to zawsze mam ten blad w abgx'ie. Wiec tak jakby nic ten blad. Nie wiem jak sie odnosi to do lt 2.0 ale jesli chodzi o 3.0 to tak jest a gra chodzi ; ).
     
  10. domarum

    domarum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie nie chodzi, wyskakuje komunikat że płyta nieobsługiwana, nie wiem co zrobić
    sprawdzam obraz abgx i jest normalnie wszystko na zielono, ale gdy wgrywam topologie dla lt 2.0 to wtedy pojawia się ten komunikat
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum