1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Topology LT 3.0 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mateusz19997, Grudzień 12, 2014.

  1. mateusz19997

    mateusz19997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem przepuszczam przez abgx gry pod lt 3.0 z poradnikem ze strony i wyskakuje coś takiego NaForum.Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków na fora i blogi, automatyczne tworzenie miniatur, bez rejestracji i limitów
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie masz połączenia z bazą w necie. Prawdopodobnie musisz wgrać odpowiedni plik konfiguracyjny (do ściągnięcia ze strony abgx). Tam też znajdziesz gdzie go dokładnie ulokować. Wtedy połączy się z bazą i wszystko sprawdzi.
    Problem wielokrotnie wałkowany tutaj na forum wraz z podanym rozwiązaniem.
     
  4. mateusz19997

    mateusz19997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK Dzieki kolego za pomoc poszukam i sprubuje
     
  5. mateusz19997

    mateusz19997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pobrałem abgx360.ini ze strony wrzuciłem do programu czyli citrl + F i nadal to samo
     
  6. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Oj! Kłania się chyba znajomość angielskiego. Wklej jeden poziom folderu wyżej!
     
Wczytywanie...

Poleć forum