1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

topologyfor_lt2.0bin jak przerobic grę?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wata, Luty 11, 2012.

  1. wata

    wata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemanko mam problem sciągnełem topology_for_lt2.0.bin lecz nie wiem jak go uzyć czy mam dograć go do płyty czy jak? by gierki śmigały? proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dograć topologie do lt 2.0 , jak masz cichą to topologia jak nie to zwykle iso nie modyfikowane nagrywasz
     
  4. wata

    wata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dograć topologię do płyty tak? bo nie czaje... nie mam cichej aktualizacji bo nie podpinam pod neta..
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to nagrywasz iso normalnie i szukasz czystego iso jak masz lt 2.0 i oczywiście dash 13xx 599/604 jak masz 14xx dogrywasz topologie
     
  6. wata

    wata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak sprawdzić jakiego mam dascha w danych systemowych? tam gdzie jest litera D jak tak to mam D:2.0.13604.0 i dalej K i to samo... bo chce zagrać w Kingdoms of Amalur: Reckoning a do tego potrzebna jest tylko ta topologia dodam ze mam LT 2.0 i napęd lite-on
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    orginalne iso nagrywasz bez żadnych topologi i modyfikacji o ile ci inne gry tak chodzą
     
  8. wata

    wata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sory napęd jest benq i co teraz?
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nic jak masz lt 2.0 to ściagasz dane iso czyste i nagrywasz przy danej kopi wszystko pisze
     
  10. wata

    wata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli tylko ściągam gierke i nagrywam i ma pujść tak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum