1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Toshiba-Samgung - Nazwa WDC w JF

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez onn125, Grudzień 23, 2011.

  1. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Dzisiaj miałem dziwną sytuację.Xbox 360 z roku 05.Na naklejce pisało że to Samsung.No więc otwieram JF a tu się pokazuje w drive properties jakaś dziwna nazwa WDC.Nie wiedziałem o co kaman,w dodatku przy tym napędzie wszystkie opcje Device ID itd... były poblokowane.Później z ciekawości otworzyłem napęd a tam cały poklejony taśmą.Nawet żadnego chipa tam nie było.Miał ktoś kiedyś podobną sytuację albo zna sposób na to ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
  4. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Daj log z jf i foto tego napedu najlepiej pcb.
     
  5. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    WDC o,O ? Nie wiem jak u ciebie ale ja mam dysk tej firmy i jak wybiorę zły port to mi właśnie pokazuje ten dysk (jest pod drugi port sata podpięty ) co do reszty to nie mam pojęcia.
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    No więc jeżeli chodzi o zły port SATA to odpada bo wszystkie konsolę robię na tym porcie w JF.Screeny i zdjęcia jak coś to po świętach.Jak rozebrałem to wyglądało jakby był zamieniony samsung z napędem pc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum