1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

total video converter 3.5

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bugatti415, Grudzień 1, 2009.

  1. bugatti415

    bugatti415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Witam sciaglem ostatnia wersje programu jak w temacie.Uzywam od kilku dni no i musze powiedziec ze programos jak dla mnie super.Mam tylko pytanie do tych ktorzy go tez uzywaja,a mianowicie czy jest mozliwosc przerwania konwertowania w trakcie i rozpoczecie powiedzmy na drugi dzien dalszej konwertacji od miejsca w ktorym sie skonczylo ? Jesli tak to jak to sie robi ?:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pshemec

    Pshemec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lbn
    Nie raczej takiej mozliwosci nie ma w tym programie.
     
  4. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    YYY... ja wiem ze nie jestesm moderatorem ale co ma piernik do wiatraka? To nie jest forum o TVC tylko o Xbox'ie. Bo zaraz na forum beda zadawane pytania na temat ps3 czy kart graficznych! Hmm moim zdaniem warn, no ale nie mi tu sadzic.
     
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Pytanie można podciągnąc pod tematyke xboxa poniważ kolega pewnie konwertuje film na x.
     
  6. bugatti415

    bugatti415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Ano wlasnie konwertuje.Ale mam problem,poniewaz po okolo pol godzinie konwertowania program staje zawsze w tym samym miejscu.Z kazdym filmem tak jest.Co mozna z tym zrobic ?
     
  7. siomal

    siomal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Najlepiej zmienić metodę konwersji :p A tak na poważnie to ten program jest mało stabilny na 64bitowych Windowsach, może w tym leży problem? Mi nie udało się tym programem niczego skonwertować na Windows Vista i 7 (oba 64bit), natomiast na 32bitowej Viście bez problemu. Jeżeli nie zależy Ci na dźwięku 5.1 to polecam program MediaCoder MediaCoder - more than a universal audio/video transcoder.
    Konwertuje z dowolnego źródła i wtapia napisy. Dodatkowo ekstra jeżeli masz grafikę Nvidii z obsługą CUDA, to konwersja zajmie mniej niż 30min (na 1,5h film).
     
  8. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. pablo198181

    pablo198181 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukam Panowie specjalisty. Ktoś chętny do zaświecenia wiedzą? Otóż TVC 3.21 nie wtapia mi napisów zarówno txt jak i srt. Poza tym program świetny i łatwy w obsłudze. Natomiast Mediacoder wlepia napisy ale za Chiny ludowe nie wiem jakie wybrać opcje AUDIO/VIDEO/KONTENER itp. tak żeby Xkloc odpalał film w WMV. Pozdrawiam :p
     
  10. bugatti415

    bugatti415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    total video converter 3.5 wkleja napisy bez problemow,nie wiem jak bylo z poprzednimi wersjami tego programu.Sciagnij najnowsza wersje i po klopocie.
     
  11. pablo198181

    pablo198181 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No więc mam TVC 3.5 ale nadal nie wpaja mi napisów. Próbowałem z txt jak i srt i nic. Film się konwertuje na WMV, odpala się na xie, ale napisów nie ma. Jakieś pomysły Panowie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum