1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Totalny Świeżak ! Nagrywanie co i jak zacząć ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez yolek, Maj 30, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. yolek

    yolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam na wstępie chciałbym powitać bardzo gorąco wszystkich użytkowników forum ;) Na samym początku chciałem powiedzieć że miałem PS1,Ps2,PS3,PSP wszystko przerobione i tam kumałem. Lecz teraz postanowiłem postawić na Xboxa 360. Wczoraj stałem się posiadaczem przerobionej konsolki Lt 3.0. Mam na dysku Assassins Revelation w pliku .iso, mam płytkę Verbatium DVD+R DL oraz nagrywarkę non-name dopiero pioneer-a dostane. I skąd moje pytanie od czego zacząć mam IMGBurn-a oraz ABGX360. Od czego zacząć ? Normalnie przelecieć ABG i później wypalić w IMgBurnie ? Czy co zrobić bo tyle tych poradników a ja z nich nic nie rozumiem ;(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
  4. yolek

    yolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nagrywarkę Pioneer-a będę miał za free. To co na non name nie da się wgl nic nagrać ?
     
  5. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Nagrasz. Ale przy np. Forzy 4 z zabezpieczeniem CIV po kilku/kilkunastu minut gry będzie Ci wyskakiwał błąd. Teraz coraz więcej gier bedzie miało to zabezpieczenie. Z tego co wiem nagrasz wszystkie gry xgd3, ale nie będziesz mógł ich zainstalować na dysku.
     
  6. yolek

    yolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Moja konsola nie posiada dysku :( Tzn że muszę jakiś chodziaż ten 20 GB kupić czy mogę pendrive podłączyć do save-ów ? A gry ciągnąć z napędu nie instalujących ich.
     
  7. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Jeśli masz xboxa Premium to możesz kupić dysk, ale na pendrive też można zapisywać :D.
    No gier nie trzeba instalować ;p. Możesz grac z płyty w twoim wypadku musisz :)
     
  8. yolek

    yolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No mam premium i z czasem będzie Dysk oraz nagrywarka którą wspomniałeś ale na razie muszę zadowolić się tym Pioneer-em :( Więc płytę sprawdzam w ABGX a pózniej wypalam normalnie w skonfigurowanym IMgburnie ? ;)
     
  9. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
  10. yolek

    yolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Spoko spróbuje skonfigurować i wypalić płytkę zwykłą nagrywarką non name
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro nie nagrywasz iHAS'em, to nagraj na lepszej płycie. Gry możesz instalować na pendrive'ie, podpiętym do konsoli.
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  13. yolek

    yolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wszytsko robię jak należy wchodzę w Booktype nie ma mojej nagrywarki mam olać to i wypalać ? ;)
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, nagrywaj.
     
  15. yolek

    yolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Opcja Overburn czy Truncate ?
     
  16. dan14nr

    dan14nr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  17. yolek

    yolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Może mało wiem ale myślę że się nada.
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  19. yolek

    yolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dokładnie mam nagrywarkę tsstcorp cddvdw sh-223f jest to nagrywarka Samsunga z tego co na necie czytałem.
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli tak, to ustaw BookType dla Samsunga.
     
  21. yolek

    yolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wypala się już, następnym razem zapamiętam aby ustawić samsunga
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum