1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Toy Story 3 iso problems

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez tactlessczak27, Czerwiec 16, 2010.

  1. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemanko
    Bo ściągnołem Toy Story 3 i wypakowałem i był plik dvd a iso nie było były tylko foldery co ważyly 7 gb.Plis odpowiedzcie szybko jak zrobić ten plik iso ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    podaj nazwę pliku iso to ci stworzę
     
  4. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ale ja nie mam iso mam tylko dvd i jakeis foldery wazace 7 gb
    A jak chcez nazwe pliku dvd to jest taki cpx-tst3.dvd
     
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    a to źle zrozumiałem.
    Musisz wypakować jeszce raz pewnie masz zapisane żeby komputer otwirał pliki iso winrarem,odinstaluj go i odznacz przy instalacji iso tak aby widziany był jako plik IMgburna.Moze zrob ss bedzie nam latwiej ci pomóc
     
  6. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    e torche cie nie kapie może napiszesz mi na gg co i jak ??
    tutaj scren schot
    [​IMG]
     
  7. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to jak to zrobić dasz to gg ??
     
  8. jafo71

    jafo71 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    czy wiecie gdzie mozna pobrac poradnik do toy story 3 bo z moim angielskim kiepsko ?
    pozdr.
     
  9. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  10. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien

    Wygląda że za daleko rozpakowałeś. Wypakowałeś obraz iso i dlatego powstały ci foldery.

    Wypakuj jeszcze raz zaczynając od pierwszego parta tego co ma po 100MB.

    Daj sobie wypakuj do folderu to wtedy wypakuje ci i będziesz miał 2 pliki jeden dvd a drugi iso.

    Jak chcesz to w opcjach folderów możesz włączyć pokazywanie rozszerzeń plików. Wtedy będziesz widział który to iso a który to dvd.
     
  11. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzieki wam thx no rospakowalem za daleko bo gupi winrar pokazywał jako zpakowany plik odinstalowalem winrara i jest plik iso dzieki wam
     
  12. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    na drugi raz masz gg w moim podpisie :p
     
  13. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Nie głupi WinRAR tylko trzeba wyłączyć typ pliku (.ISO) w obsługiwanych formatach.
     
  14. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No wiem że była taka opcja,nie wiem po co ją zaznaczałem.
    A co do gg ślepy jestem
    Thx za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum