1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

tp-link

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez KarolXV, Listopad 13, 2012.

  1. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witam mam problem ponieważ nie wiem jak ustawić porty w ruterze w sieci tp link ponieważ nie mogę pobierać różnych gier na xboxie przy sprawdzaniu sieci wyskakuje błąd że nie mam całkowitego połączenia z internetem co mam zrobić ??????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odp: tp-link

    Napisać mi na PW. Zrobię to za ciebie.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    działa czy coś żle podałem
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: tp-link

    tez mam problem z portami ale na xbs linka, niby mam wszystko dobrze ustawione a nadal pisze ze mam zamknięte porty. Problem występuje tylko na routerach dsl

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    pomorze ktoś albo zrobi to za mnie DOG29 pomóż wszystko ci napisze albo mi napisz co mam wpisać i sam to zrobie
     
Wczytywanie...

Poleć forum