1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Transfer 512 kb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maniak123, Sierpień 2, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy trasfer 512kb wystarczy aby pograc na live?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wystarczy spokojnie.
     
  4. Trox

    Trox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    RapDOM
    Myśle ze to zalezy od Pingu , sprawdz na pingtest.net jaki masz ping w najblizszych swoich okolicach jeśli bedziesz mial max 50 bedzie dobrze;p
     
  5. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zrobilem test pingu i wyszlo mi 15 ms,to chyba niezle co nie?mam zamiar na razie pograc za darmo przez miesic a slyszalem wlasnie ze mozna pograc za darmo przez trzy miesiace?koles pisal na forum ze mozna zalozyc trzy darmowe konta na live,czy to prawda?pozdro
     
  6. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Super wynik. Reszta posta: można.
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A ten ping to w jakiej odległości mierzyłeś ?
     
  8. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja sie nie znam za bardzo o co tam chodzi ale wyszlo mi Czechowice dziedzice,Distance 5o mi.
     
  9. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ping będzie większy zależnie od odległości serwera to zupełnie normalne. Hmm to tak jak by pokonać trasę autem 20km a 200km. Będą różnice w czasowe. (sprawność tego auta też ma znaczenie) Tak samo jak będziesz łączył się ze serwerem np. w usa :)
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To sprawdz ping w odległości np 200mil
     
  11. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A moze mi ktos wytlumaczyc jak sprawdzic ping w odleglosci 200 mil?bo nie wiem gdzie to sie na tej stronie wpisuje?i jak jest z tymi trzema darmowymi kontami?czy to prawda?
     
  12. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Ustaw na Berlin... :D
    Powinno wystarczyć... ^^
     
  13. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Tak dla ciekawości ja mam ping 60 -120. Ale jakoś nie miałem problemów nigdy na live.
     
  14. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    @up
    ten ping masz na XBL czy na pingtest?
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Live będzie chodził, bez obaw :)
     
  16. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wybralem barcelone i pin wyszedl mi 286,czy to za duzo?chyba raczej tak co nie,nie pogram zbytnio przez live?zamierzam zmienic niedlugo operatora internetowego czy bede mial taki sam ping wtedy?prosze o pomoc
     
  17. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Komfortowe granie zaczyna się od internetu 1mb/s
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum