1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Transfer Danych 20GB--60GB

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Lipiec 23, 2012.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam. Mam Xbox 360 Slim i dysk 20GB. Teraz kupiłem 60GB i włożę go w obudowę SLIM. Mam jeszcze taką obudowę z adapterkiem SATA-USB. http://www.chinaindustrial.co.uk/oscommerce/images/EHDD-001.jpg Kiedyś jak podłączyłem to do dysku z Xboxa 20GB i do USB Xboxa to wykryło jako Kabel do Transferu Danych. Czy można to użyć do transferu danych?? Podłączam dysk 60GB do konsoli normalnie a ten 20GB na USB przez adapater i co normalnie będzie?? Czy awatary i po prostu wszystko się przetransferuję?? Można tak zrobić??Czy wymagane jest przeniesienie licencji??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    A nie lepiej będzie Ci przenieść dane z dysku 20GB na pendrive, potem zamienić w konsoli dyski i wgrać dane na dysk 60GB?
    Sam tak ostatnio robiłem u kumpla, dysk 120GB na 250GB.
    Przyznam, że trochę to trwało ( ok 70GB danych, głównie DLC, gry arcade ) ale wszystko przebiegło bez żadnych problemów.
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ale będzie działa na tym adpaterze jak w konsoli wykrywa go jako Transfer Cable??
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nie wiem, nigdy z takimi adapterami nie miałem do czynienia.
    Spróbować możesz, ale zawsze istnieje ryzyko, że coś pójdzie nie tak.

    Na początek spróbuj przenieść coś małego, jakieś demo, albo DLC.
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bo mam pena ale jak go konfiguruje to piszę że jego szybkość jest zbyt wolna czy coś podobnego. I raz mi uszkodził jeden Save.
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Podłączam 20GB od ten adapter i nic. Ani nie wykryło nic. Czy jakaś aktualizacja wyeliminowała to?? Dlaczego kiedyś działało a teraz nie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum