1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Transfer danych z dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alann6, Lipiec 26, 2010.

  1. alann6

    alann6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie, jestem tu nowy.
    Jesli ten temat byl to przepraszam.

    Chcialem przetransferowac dane ze starego xboxa premium (dysk 60B) na nowy xbox slim (250 GB) ktory ostatnio zakupilem.

    Mam kabelek data transfer kit. I tu pojawia sie moj problem.

    Niestety nowy xbox widzi dysk 60 GB jako pamiec przenosna i nie moge nic z tym zrobic.
    Nie moge dokonac zadnego transferu danych.
    Czy ktos moze mial taki przypadek i moglby mi pomoc.

    Za wszystkie odpowiedzi dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Doomer47

    Doomer47 Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Września
    A do data transfer kit nie była dołączana jakaś płyta i przez nią się kopiowało rzeczy ?
     
  4. alann6

    alann6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No byla dolaczona plyta, wlasnie probuje cos z tym zrobic. Ale na youtubie podlaczali dysk przez kabel i konsola sama kopiowala dane. W kazdym razie dzieki za odpowiedz.
     
  5. Doomer47

    Doomer47 Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Września
    To w takim razie zobacz na płycie co i jak. Jak to nie da rady to spróbuj wyjąć dysk ze Slima i przekopiować go na starym X360
     
  6. kubecho

    kubecho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam identyczny problem! Mam płytę ale po jej włożeniu pokazuje się komunikat " dysk z różnymi materiałami" bez opcji włącz - jeśli ktoś rozgryzł ten problem to opiszcie to proszę!!!!
     
  7. matek077

    matek077 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W-CH
    Sprubujcie pobrac z internetu oprogramowanie dla swojego kitu może to pomoże
     
  8. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przypadkiem ten program nie pojawia się w bibliotece gier? Włóż płytę i przejdź do biblioteki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum