1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

transfer danych

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maly110, Październik 5, 2011.

  1. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    kupilem dysk 250gb oraz kabel do tranferu danych jednak bez żadnej płytki i niestety jak podłącze pod komputer to niestety nic nie wykrywa czy mógłby mi ktos doradzic co mam zrobic jaki program sciagnac itp? ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to zalezy co to za dysk oryginalny do xbox ?
     
  4. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm zamówiony pare dni temu z internetu ;)
     
  5. rekrut

    rekrut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    pokaż linka do tego dysku - to będziemy wiedzieć co to jest ....
     
  6. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. rekrut

    rekrut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    jedynie co mi tak na szybko przychodzi do głowy, to napisanie i poproszenie o wysłanie na pocztę sterowników których to nie posiadasz
     
  9. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a powiedz mi nawet jak zainstaluje gre przez xboxa na dysk to i tak płyta ciagle musi byc w napedzie w czasie gry? ;)
     
  10. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm a jak z kompa dało by rade juz wrzucic gre na dysk to trzeba instalowac tez i płytka potyrzebna czy nie?
     
  12. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Omg tego transfer kit'a używasz z xboxem. Nowy dysk wpinasz do konsoli od góry a stary transfer kitem przez USB i jedziesz z koksem. Nie miałeś instrukcji?
     
  13. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie nie miałem ani instrukcji ani starego dysku ten xbox nigdy nie miał dysku to jest jego pierwszy ;]
     
  14. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po prostu chciałbym zgrac na dysk jakies gry filmy itp ale niestety nie wykrywa mi dysku na kompie w xboxie wszystko jest ok i o to głównie chodzi
     
  15. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jest wgl taka mozliwosc żeby z komputera prosto na dysk zgrac jakies pliki?
     
  16. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Myślałem że chcesz ze starego na nowy dane przewalić. Możesz wrzucać na dysk pliki za pomocą xplorer 360 albo USBXTAFGUI
     
  17. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ściągnąłem xplorer360 i jak podłączam dysk nic sie nie dzieje w tym programie nic sie nie wyswietla mógłbys mi jakies wskazówki podac?
     
  18. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i jeszcze takier pytanko jak sam kabel podłączam to wykrywa jakis tam dysk ale nie mozna odtworzyć ale jak juz podłacze dysk to nie wykrywa nic czemu tak sie dzieje?
     
  19. konsolowy_maniak

    konsolowy_maniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To ja nie wiem jak tyto podlsczasz powinien widziec...
     
  20. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no niestety pika cały czas ale komputer go nie widzi jaki może byc tego problem?
     
  21. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może byc np kabel uszkodzony albo jakis program potrzebny jest?
     
Wczytywanie...

Poleć forum