1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Transfer Kit, DLC i gry arcade

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Bartush, Luty 22, 2010.

  1. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Witam,
    mam do dysku Transfer Kit Microsoftu. Konsola przerobiona jest iextreme 1.61. Tu moje pytanie czy mógłbym teraz za pomocą tegoż transfer kitu przesłać na dysk DLC do jakiś gier, lub gry Arcade?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Keenzoo

    Keenzoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dołączam się do pytania...
     
  4. zielak20051

    zielak20051 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Włocławek
    Przesłać możesz wszystko, ale bez odpowiedniej przeróbki konsoli nie zadziałają DLC.
     
  5. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
  6. maka2020

    maka2020 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Też nie, musisz mieć jtaga.
     
  7. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    No to ostatnie pytanie. Czy w najbliższych kilku miesiącach będzie możliwość zrobienia tego jtaga na dashboardzie nowszym? Albo i bez jtaga takie bajery?
     
  8. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    Za pewien czas będzie to możliwe. Ja obstawiam że za rok:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum