1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

transfer kit do slima

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez dominik20212, Kwiecień 26, 2011.

  1. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. Czy jest już transfer kit do dysku od slima ? bardzo potrzebuje podłączyć dysk od slimki do kompa. Będe wdzięczny za odpowiedź. Jak wie ktoś jak podłączyć inaczej prosze pisać.
    moje gg 20468809
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. koli84

    koli84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie jestem pewien, ze slimem nie miałem nigdy styczność, ale ktoś mi mówił że tam już nie potrzeba coś kombinować bo dysk jest na standardowym złączu SATA. Jeżeli się mylę tm proszę by ktoś to zweryfikował:)

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  4. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Podlacz do kompa przez kable sata co za problem ?
     
  5. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok dzięki ale nie potrzeba żadnej płytki ze sterownikiem czy coś ?? o ile sie nie myle to w starszych wersjach dysków to był transfer kit i jakaś płyta
     
  6. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Nic nie potrzeba, w zaleznosci od wersji dysku bedziesz potrzebowal programu Xplorer_360 a w przypadku 250gb to Xplorer_360_250gb_edition
     
Wczytywanie...

Poleć forum