1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Transfer Kit i pytanie odnośnie gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marek2fgc, Grudzień 9, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Nie znalazłem jasnej odpowiedzi na moje pytanie, więc zadaje ją tutaj.

    Czy można podpiąć transfer kit do Wbudowanego dysku 120GB w Elite?

    I czy można sprawdzić z jakiego regionu gra RegionFree pochodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Gra region free to region free i tego nie sprawdyisz. W Xboxie nie ma czegos takiego jak wbudowanz dysk. Ale dysk 120 Gb mozesz podpiac jak kazdy inny.
     
  4. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    To jak jest z XBOX'em? Dysk Twardy jest w paczce, czy jest gdzieś już wsadzony? Ale skoro jest RegionFree to jako musiało powstać.
     
  5. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Nomalnie powstało tyle że nie ma blokady regionalnej. Dysk twardy jest w obudowie którą podczepia się z góry konsoli (jak stoi)

    Ps. Po co Ci wiedzieć, gdzie powstała gra?
     
  6. J@siek

    J@siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jedynie jaspery maja wbudowana pamiec i nie sa to dyski twarde ;p
     
  7. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Zgadzam się. jaspery mają pamięć flash 256 lub 512 mb, ale tylko w wetsji Arcade.
     
  8. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Po to, że niektóre patche działaja albo z PAL albo NTSC. Ale to chyba i tak nie będzie działało na region free.
    Tak się zastanawiałem bo widziałem na zdjęciu , że coś jest srebrnego na górze. Teraz już rozumiem wszystko. Dzięki.
     
  9. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    napewno są patche do gier RF, bo nie każda gra jest region free.
     
  10. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Dlatego pisze niektóre, bo większość patchy są na wszystkie rodzaje.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum