1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Transfer Kit nie widzi dysku

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Gruchi, Grudzień 30, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    Mam problem z transfer kitem komputer normalnie go wykryl i zainstalowal sterowniki mimo to w xport 360 nie ma go na liscie urzadzen ;/

    Macie jakies pomysly? System to windows 7 x64
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    No to mnie zmartwiles bo tez chce kupić transfer kit. A probowales innym programem ?
     
  4. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak nie dziala :/ kombinuje juz 2 godziny i nic ;/
     
  5. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    xport nie widzi ci dysku czy kabla bo tak jak to napisales to wynika, ze kabla
    podlacz dysk do kabla i wtedy zobacz
     
  6. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no przeciez jest podlaczony telepatycznie sie nie laczy XPORT nie widzi dysku btw jak moze kabel widziec :confused: ? zaden program nie widzi go
    XPLORER360 wywala blad Could not fin a FATX drive to open! uruchamianie programu jako administrator nie pomaga
     
  7. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Też się z tym męczyłem, uruchom jak administrator
    I radze używać xport 360 u mnie dobrze działa
     
  8. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jakies sterowniki do tego masz windows ma wykryc normalnie dysk opisz co i jak zrobiles ? jesli masz jakies sterowniki upnij
     
  9. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    nie ja podłączyłem dysk przez kieszeń do dysków 2,5 takich na usb, włączyłem xport i nic i się wkurzyłem, później gdzieś znalazłem, że trzeba to uruchomić jak admin(prawy przycisk--urochom jako admi.) No i już mam ale nie wiem czemu nie mogę nic da dodać np. jak skopiuje plik na pulpit to później nie moge go zpowrotem dać.
     
  10. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    wlasnie wiem, ze zaden program go nie widzi ale napisales to w taki sposob jakby ci chodzilo o to ze kabla nie widzi

    widzialem juz takie pytania na tym forum (typu: jak wgram hddss.bin 120 na dysk 20GB to czy bede mial dostepne 120GB) dlatego zapytalem

    wybacz :)
     
  11. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ma ktos jakies pomysly jak to zrobic zeby program widzial dysk ? Dysk przez windows jest wykrywany normalnie
     
  12. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    spróbuj przez xploder ;D A powiedz jaki masz dysk (pojemność i czy orginal ??)
     
  13. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    120 GB Oryginalny dolaczony do konsoli elite

    Edit: Juz sobie poradzilem dziala teraz z kazdym programem :)
     
  14. Polakwsh

    Polakwsh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gensingen.de
    [​IMG]
    Ja to mam taki problem Niby widzi dysk a nic nie da sie zrobic.. Lite-On 85830c tak na marginesie.. Nie moge zalozyc nowego tematu dlatego tu pisze..
     
  15. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    ale tu chodzi dysk twardy a nie napęd
     
  16. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Z ciekawości, w czym był problem ? Właśnie zakupiłem transfer kit i mi zadziałało bez problemu. Też win 7 x64
     
  17. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w tym ze podlaczalem kabel z przodu czyli prawdopodobnie do usb 1.0 a nie z tylu do 2.0
    po podlaczeniu z tylu wszystko dziala :) :D jednym slowem mowiac 4 godziny ujete z zycia tylko dlatego ze nie podpialem kabla z tylu komputera :D
     
  18. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Wlasnie chcialem to zaproponowac,ale widze ze juz sam doszedles do tego:)

    Pozdro i HNY!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum