1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Transfer kit

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez michael_169, Wrzesień 21, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. michael_169

    michael_169 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka czy za pomocą TRANSFER KIT mógłbym wrzucić
    na xboxa360 dodatki np. do GTA4 lub Fable 2 bo dla mnie
    ten connectivity kit to czarna magia a poza tym
    nie stać mnie na to :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    nie można wrzucić dodatków nawet za pomocą magicznej różdżki:(
     
  4. Abram_2006

    Abram_2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    POLSKA
    he he he :) dobre może Harry Potter potrafi :)
     
  5. axe95

    axe95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suszec
    Mały off top ma wersje elite to jak zamówię transfer kit dostane go za darmo tak??
    Jak już go będę miał to jak podłaczę dysk do kompa to będę mógł przesyłać gry demo bo nie mam dostępu do xbl, a nagrywanie na płyty to trochę niewypał.
     
  6. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co do przesyłki to nie wiem, ale demówki będziesz mógł spokojnie zgrywać.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mozna tylko trzeba miec zhackowanego dasha
     
  8. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no wlasnie sam niewiem jak to jest z tym transfer kitem wkoncu , sam w tym miesiacu zakupilem elite i jedni pisza ze sie dzwoni do microsoftu i ten wysyla nam kabelek za darmo , inni pisza ze trzeba placic, a jak jest na prawde ?
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kiedys wysyłali za darmo teraz trzeba płącic
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum