1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Transfer statystyk Battlefield 4 z Xbox 360 na Xbox One

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez KubaFreeStyle, Październik 12, 2014.

  1. KubaFreeStyle

    KubaFreeStyle Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    366
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zamość
    Czy ktoś z Was już robił taki transfer? Czy zdobyte bronie, dodatki do broni itd też przechodzą na XOne? Oczywiście mówię o trybie multiplayer ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Tak tak tak ; p wszystko przechodzi ;)
     
  4. V.V

    V.V Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    252
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Elbląg
    Poziom, bronie etc. przeszło. Tylko kilka pistoletów mam zablokowanych jakbym ich nie odblokował na 360, a odblokowałem je na 100%. Poza tym wszystko ok.
     
  5. KubaFreeStyle

    KubaFreeStyle Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    366
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zamość
    Super, dzięki wielkie za informacje! Powiedzcie mi jak ten transfer się robi? Gdzieś w menu tego poszukać?
     
  6. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Kuba samo Ci wyskoczy jak wlaczysz bfa pierwszy raz... V.V a nie było to tak ze te bronie które miałeś odblokowane odblokowali dla wszystkich jak byla akcja ze zrombanym kodem sieciowym?
     
  7. KubaFreeStyle

    KubaFreeStyle Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    366
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zamość
    To już wszystko wiem :) Świetna sprawa z tym transferem, ciężko by było zdobyć to wszystko od nowa w multi :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum