1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Transformers: Fall of Cybertron (2012) XBOX360-SPARE

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Turin, Sierpień 18, 2012.

  1. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    [​IMG]

    RELEASE: Transformers_Fall_Of_Cybertron_XBOX360-SPARE

    REGiON: RF
    JĘZYK: ENG
    ABGX360: http://img214.imageshack.us/img214/5905/1212212g.jpg
    XGD3: TAK
    UPDATE: TAK [14719]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Panowie działa wam to ? Mi po nagraniu IHAS 124 B ( 100% weryfikacji ) napęd w xboxie dziwnie sie zachowuje po czym czarny ekran i powrót do menu ,od święta się włączy ale zaraz wyłącza. Jakieś nowe zabezpieczenia czy może źle nagrałem?
     
  4. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Z tego co wiem to lipny plik .dvd jest w tym wydaniu, usuń go i przepuść obraz przez abgx wtedy powinno smigać :)
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Czy może ktoś potwierdzić, czy gra działa bo ponoć są z nią jakieś problemy.
     
  6. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    działa , trzeba dać abg aby utworzył własny plik dvd, usunac trzeba ten stary i działa wszystko.
     
  7. pieklo

    pieklo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka

    Gierka na swiecie miala swoja premiere 21.08 czyli wczoraj a w polsce bedzie miala 24.08 czyli w piatek, czy moge ją instalować i grać z konsolą podłączoną do sieci bez zadnych obaw już teraz?
    Wspomne że płytka wypalona ihasem, obraz przepuszczony przez abgx106 (wszystko na zielono) a na konsolce lt3.0 i najnowszy dash.

    pzdr
     
  8. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Nie wiem jak wam, ale mnie nie działa ta gra. Przed wypaleniem przepuściłem przez abgx on wszystko dograł potem wypaliłem ihasem x2.4 i w drugim rozdziale jak wysuwa się jakieś wielki obiekt wyskakuje błąd gry i nie można odczytać płyty. uruchomiłem od nowa ten chapter, ale dalej to samo. Wyskakuje cały czas w tym samym momencie.Pamięć podręczną wyczyściłem i dalej to samo.

    Dobra już wszystko działa.
     
  9. danlen

    danlen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dwie płyty i nadal czarno. Dashboard: [14719] lt3.0 jak macie ustawionego abgx może tam gdzieś mam zwalone ustawienia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum