1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

translacja nat

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GoaVenom, Sierpień 19, 2010.

  1. GoaVenom

    GoaVenom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nieporęt
    Witam,
    podlaczylem dzis konsole po przerwie do netu zrobilem konfiguracje polaczenia i wyskoczyl problem z translacja nat wyskoczylo ze jest ona umiarkowana i moga byc problemy z pelnym korzystaniem z uslugi live .... prosze o pomoc z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    porty masz zablokowane..wlacz upnp w routerze
     
  4. GoaVenom

    GoaVenom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nieporęt
  5. GoaVenom

    GoaVenom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nieporęt
  6. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
  7. GoaVenom

    GoaVenom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nieporęt
  8. GoaVenom

    GoaVenom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nieporęt
    mialem podlaczone do netu ... i wszystko smigalo... po prostu zmienilem kabel...sam szylem ... moze w tym jest problem ...ale laczy sie z live tylko pisze ze moga byc problemy ze nie bedzie dzialal w pelni
     
  9. GoaVenom

    GoaVenom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nieporęt
    juz ogarnalem :D
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Remix
    Odpowiedzi:
    15
    Wyświetleń:
    2712

Poleć forum