1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

trial gold jest jeszcze

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez paradox2604, Grudzień 15, 2012.

  1. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czesc mam pytanko czy da sie jeszcze zdobyc triala gold na gre w sieci poniewaz probowalem sciagnac ta gre z japonskiego serwisu gdzie zawsze byl ten trial i chyba juz tego nie ma?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    działa działa, dzis sam wygenerowałem sobie z 10 kodów :p region ustawiasz na japonie jezyk PL. zakładasz fake konto i wchodzisz w gry, dajesz na lupe i wpisujesz mhf patrzysz gdzie jest pod obrazkiem pół pada ( demo ) i pobierasz, waży z 20Mb i jazda, potem mozesz juz usunac te konto i zakladac kolejne nawet z regionem na polske, odpalasz zapisane demo na dysku i kolejny kodzik ^^. Region na japonie ustawia sie za 1 razem zeby miec mozliwosc pobrania tego dema bo na polskim xbl nie ma go.
     
  4. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    3 dni temu jeszcze wygenerowałem triala 2 na 48H

    pozatym mam pytanie
    czemu na jednym koncie generuje mi się cały czas ten sam kod wie ktoś może?
     
  5. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    No bo jak chcesz nowy kod generować, to musisz nowe konto na japonskim regionie zalozyc i tak w kolko.
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    region na japonie i szukasz po końcu zakładania konta gry monster frontier. i ją ściagasz i klikasz cyfry nasze według znaków japoński poradnik na forum.
     
  7. banannba12

    banannba12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    153
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja nie moge wygenerowac chyba promomocja sie juz skonczyla
     
  8. Jay1

    Jay1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz
  9. mAsHER

    mAsHER Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    BTM
  10. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Mam to samo, a jeszcze trzy dni temu zrobiłem sobie 3 kody, a teraz lipa. Mogłem robić wiecej, ale gadam sobie po co jak to cały czas działa, a tu wuj:/
     
  11. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    to samo u mnie :/
     
  12. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    ja dzisija wygenerowałem 2 kody i później to samo z tymi pustymi kwadracikami moze teraz jest ze 2 konta na jedno IP dziennie. Pozniej sproboje zmienic ip i zobacze czy bedzie tak samo.
     
  13. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Wczoraj wygenerowałem sztukę
     
  14. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  15. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Tylo posty mogące coś wnieść do tematu.
    Reszta Warn!
     
  16. Jay1

    Jay1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja 2 dni temu zrobilem tylko 1 kod , więc z tym że 2 na IP to na pewno nie to . Problem tkwi w czymś innym, być może przeciążone servery ? i nie wyświetla kodu ;/ Jeżeli komuś nadal wychodzą , to chętnie przygarnę 1 kodzik na swięta :) Z góry dzieki
     
  17. max123max

    max123max Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wystarczy przeinstalować grę, kody powrócą. :)
     
  18. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mi wczoraj działało jeszcze zaraz sam sprawdzę

    wszystko działa jak należy
     
  19. undercover20

    undercover20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Mnie też wszystko działa bez jakiś ponownych instalacji.
     
  21. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    czyli temat - kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum