1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Trial na 48h nie działa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szymek488, Lipiec 7, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Witam,

    Właśnie chciałem sobie pograć w Battlefielda, lecz nie moge, bo wyświetla mi, że nie mam członkostwa GOLD i nie mogę dołączyć do grupy znajomych, tak jak bym był zwykłym graczem silver. Jednak poprzedniego dnia wprowadziłem kod trial, wszystko było dobrze, teraz nie działa, przed chwilą wygenerowałem nowy kod i znów to sam, co jest?, bardzo proszę o pomoc


    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzemyk12345

    krzemyk12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Poczytaj inne tematy....
    Wszyscy mają z tym problem od wczoraj
     
  4. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Też mam identyczną sytuację. Wczoraj wklepałem kod trial 48 h i nie mogę grać widzi jako konto silver. Mam wbite 3 triale i nadal ie mogę grać online
     
  5. chmielo20

    chmielo20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Miałem to samo wczoraj ale kupilem 3 miechy i narazie działają.
     
  6. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Do kiedy maja to naprawic?, czy to jest celowe zagranie ze strony microshitu?

    Sent from my xperia using Tapatalk
     
  7. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    być może nie wiedzą nawet o istnieniu tego problemu, bo w statusie XBL jest, że wszystko działa. wklepałem już 5 kodów, i nadal nie mogę grać
     
  8. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Ja narazie jeden, ale jak naprawią będę musiał wklepywać nowy?
     
  9. wesleykzk23

    wesleykzk23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no właśnie to pytanie czy bedzie trzeba wpisac nowy kod 48h czy moze byc jeszcze ten sam co wpisałem przed awarią bo ja nowy to niezaaciekawie bo czyli wszystkie te co wpisze ze teraz za godzine czy za 2 by sprawdzic pujda za przeproszeniem sie walić a nikt mi niepowie czy akurat w tym czasie co wam bedzie działało mi
     
  10. wesleykzk23

    wesleykzk23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bo niektuży pisza ze im działa to znaczy ze niewszyscy maja ten problem ten problem z kodem to troche tak samo jak z czekaniem na cracka kiedy wyjdzie do wersji pirackiej na PC pewnie dziwne porównanie ale tak jest dobra miejmy nadzjeje ze zadziała niedługo bo jeszcze jest troche wekendu
     
  11. fred38

    fred38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi tez nie działa ten na 48, i chyba kupuje gold normalnego i bedzie spokój ;d
     
  12. wesleykzk23

    wesleykzk23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    fred38 jak kupisz golda i wpiszesz i bedzie daólo sie grac online to daj znac to ja tez raczej kupie bo niewiadomo czy tym osobom co niechodzi to niemaia cos powalone z kontem
     
  13. munv

    munv Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubelskie
    Mi też nie działa, a wykupiłem już 3 takie. Czyli nie tylko u mnie, tyle szczęścia.
     
  14. undercover20

    undercover20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi te kody 48h też nie działają, ale mam na drugim koncie 30 dni darmowego golda i na nim mogę normalnie grać na live.
     
  15. munv

    munv Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubelskie
    No właśnie te normalne goldy są ok. Czy da się jakoś usunąć te próbne członkostwa (triale) ? Bo chcę w poniedziałek wykupić nowego na 3 miesiące.
     
  16. undercover20

    undercover20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. chmielo20

    chmielo20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    wesleykzk23 i munv Mi nie działaly traile i sie wkurzylem ii kupilem 3 miechy, narazie dziala wszystko jak nalezy;D
     
  18. fred38

    fred38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez wieczorem wezme na golda na 3 miechy bo lipa z tymi 48.
     
  19. munv

    munv Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubelskie
    A jak wpiszę kod na 3 miechy to traile mi znikną ? Nie będą zawadzać w niczym ?
     
  20. albi2k88

    albi2k88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja wczoraj wpisałem dwa przez stronę (przez konsolę się nie dało) dziś rano wpisałem kolejny w konsoli (już się dało) i nie działają. Zostało mi jeszcze 9 szt. mam nadzieję że kiedyś będzie się dało wykorzystać.
     
  21. krzemyk12345

    krzemyk12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Podłączam się do tego pytania..
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum