1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Trik z mp3 nie działa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez saju1906, Grudzień 20, 2013.

  1. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam mam taki problem, mianowicie dużo ostatnio czytałem o tym "triku z mp3" ale coś mi on nie działa
    W poradnikach pisało, że to jest sposób, żeby odpalać grę z dysku bez konieczności wkładania płyty z grą (mam tu na myśli lt 3.0) jednak, wkładam pendrive z muzyką do xbox>puszczam muzykę>wyciszam ją do max>chcę odpalić grę GTA 4 (xgd2) bez płyty i cały czas żąda tego, mało tego wyczytałem również, że dzięki temu "trikowi" można instalować grę xgd3 nagraną zwykłą nagrywarką ale tutaj też mam problem (robię cały czas to samo) i kiedy chcę np. nagrać diablo 3 na dysk to przy kilkudziesięciu procentach wywala mi błąd.
    powiedzcie mi czy ja robię coś źle czy to już nie działa
    Sprzęt
    -Xbox 360 arcade xenon
    -Oryginalny dysk 120GB
    -LT3.0
    -Dash 2.0.16537.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Trick mp3 jest do gier tylko z xgd3 nagranych zwykłą nagrywarka aby moc grać z dysku ale gra i tak musi być w napędzie. Granie bez płyt w napędzie to tylko na RGH

    Wysłane z telefonu L710
     
  4. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    No dobra ale diablo 3 jest grą xgd3 i nie mogę jej zainstalować ponieważ w pewnych procentach jest komunikat o brudnej płycie
     
  5. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Masz złe nagrane płyty .mp3 fix nie jest od brudnej płyty lub padający laser masz.
     
  6. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Widocznie płyta jest źle nagrana lub uszkodzona.
     
  7. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Laser na bank jest sprawny ponieważ około miesiąca temu był wymieniany.
    Co do gier to w przypadku diablo 3 gra mi się po prostu zacina co jakiś czas (stąd chęć instalacji na dysk),
    Spróbuję za chwilę z Forzą Horizon, która praktycznie wgl. nie ma błędów.

    Edit: Wszystkie gry są wypalane zgodnie z poradnikiem umieszczonym na forum, na płytach verbatim. I tylko z grami XGD3 mam problemy.

    Forza się zainstalowała poprawnie z pierwszego strzału.
     
  8. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Temat do zamknięcia. Diablo zainstalowało się za 8 razem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum