1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

troche banalny problem, ale dla mnie wazny :P

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez akira5, Styczeń 26, 2010.

  1. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    hejka. pobralem gre cod. mw2 pl. posiada ona wave 4, mam przerobke ktora odtwarza wylacznie wave 2, wiec co mam zrobic? zwykle pobieralem gry z wave 3 i paczowalem progralem "3rd.wave.patch" na wave 2 i hula. czy jak zpaczuje tym programikiem cod (wave4) na wave 2 to bedzie dzialac?

    ps. gears of war 2 jaki ma wave? :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    będzie
     
  4. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przerób na wave 2 i będzie działało
     
  5. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    jak to bedzie, jak czytalem poradniki trzeba spaczowac przez agbx z wave 4 na wave3. mozna tak od razu prosciutkim "3rd.wave.patch" spaczowac z wave 4 na wave 2. hhmmm no nie wiem. a plyty DL u mnie drogie :D

    ps: wiec jaki ma wave gears of war 2? :p
     
  6. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    też czytałem żeby paczować z wav4 na wave3 i dopiero z wave 3 na wave2
     
  7. rockobradford

    rockobradford Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wal smiało 3rd.wave.patch,ja też mam IX1.4 i hula aż miło. A GoW2 ma wave 3 chyba
     
  8. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    no i dalej jestem w kropce. jeden to a drugi tamto, a myslalem ze gow2 ma wave 2 :D

    oczywiscie chodzi mi o ten program w kwesti scislosci :p
    [​IMG]
     
  9. Marcus_25

    Marcus_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Knurów
    Ściągnij sobie 360wavespatcher i nie będziesz miał żadnego problemu na przyszłość.
     
  10. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    moge prosic o poradnik do niego? kolejne pytanie. czy przed paczowaniem w tym programie przepuscic obraz przez agbx w celu wywalenia bledow?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
Wczytywanie...

Poleć forum