1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Trochę o x360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Stifleer, Maj 5, 2010.

  1. Stifleer

    Stifleer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam! Za niedługo stanę się posiadaczem xboxa360. Mam kilka pytań. Do grania online mogę wybrać wersję arcade, elite lub inne ? I czy granie online na Xbox Live kosztuje? Xbox często się psuje? Potrzeba coś do grania online?

    Przepraszam za może nooberskie pytania ale nie chcę nic źle.

    Z góry dziękuję.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wielkig

    wielkig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do grania online wystarczy wersja Arcade, granie na Xbox live jest przez 3 miesiace za darmo (przy kupnie nowej konsoli), a później płatne, najnowsze xbox'y Japer raczej rzadko się psują, do grania online potrzebna jest konsola, pad, gold i przydałby się również headset
     
  4. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    oraz oryginalne gry, teraz cieżko na piratach pograć przez live
     
  5. Stifleer

    Stifleer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    A ile kosztuje potem? I np. jak grać w GTA4 przez XBL? tzn jak to uruchomić Można potem zrezygnować z XBL?

    ja tylko oryginał
     
  6. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    Nie 3 a zaledwie 1 miesiąc jest gold , a następie konto przechodzi automatycznie
    w silver czyli nie pograsz na Live ...
    Koszt golda na miesiąc to najmniej 20 zł
     
  7. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Musisz kupić abonament gold. wpisz w allegro "xbox live gold" będziesz miał do wyboru. arcade nie ma dysku a do niektórych gier potrzebny jest dysk(tylko żeby grać online bo tak to możesz spokojnie z płytki)
     
  8. lozo55

    lozo55 Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    259
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sulecin, Poland
    na piratach też pograsz - troche :)
     
  9. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Jak będzie jechał cały czas na oryginałach i nie przerobi konsolę to śmiało może na rok wykupić golda bo się najbardziej opłaca ok 120 żł
     
  11. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W sumie tak ponieważ jeżeli bd kupować co miesiąc ''doładowanie'' za 20 zł to na rok wychodzi mu 2x więcej niż standard... czyli ok 240 zł a tak to ma tylko 110-120 ...
     
  12. Stifleer

    Stifleer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Jeszcze jedno. Czy muszę zapisywać gierki na dysku twardym??
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W sensie instalowac?
    Nie nie musisz, ale możesz.
     
  14. Stifleer

    Stifleer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    A jak instalować? Potem płytki nie trzeba?
     
  15. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    Trzeba ale płyta się nie kreci już w czytniku wiec x nie dostaje bo dup*e i ciszej pracuje
     
  16. Stifleer

    Stifleer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    A dysk twardy ma wpływ na grafikę? Dziękuję za wyrozumiałość. Na prawdę godne polecenia forum.
     
  17. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Grafiki jako takiej nie poprawia, ale doczytuje textury na czas albo po prostu szybciej np ( blad powszechnie znany z szybkiej jazdy w GTA IV ).
     
  18. Stifleer

    Stifleer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    O właśnie dlatego to pytanie zadałem. Polecę to forum moim kolegom co są posiadaczami x360. Szybkie i pewne odpowiedzi ;) Dziękuję wszystkim osobom które udzieliły się w tym wątku.

    Prawie zapomniałem. Czy mogę bezprzewodowo łączyć się z internetem? Czy potrzeba kabel lub coś.
     
  19. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeżeli chcesz sie połączyć bezprzewodowo musisz miec wifi adapter do xboxa i router z wifi (coś takiego: KLIK!)

    Ja sam podlączylem sie pod XBL kablem ethernet z routera poprowadziłem do xboxa (kabel kupilem prawie na 15 metrów .)
     
  20. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
  21. Stifleer

    Stifleer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Podziękowania wysłane. Czyli poprowadzę kabelek i nie musze się bawić w jakieś pobieranie tylko podpinam i wszystko gra?
     
Wczytywanie...

Poleć forum