1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Troche pytan ws. xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rerer, Grudzień 9, 2009.

  1. rerer

    rerer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    Planuje zamowic xboxa 360 z lockerz.com.Jako ze nigdy nie mialem xboxa, nurtuja mnie pewne pytania:
    1.Na innych formach niektorzy pisali, ze na tv nie z usa nie pogram na xboxie ntsc(a tylko takie wystepuja w tym serwisie), inni ze nie bedzie zadnych problemow.Jak to jest?
    2.Jesli juz zdecyduje sie zamowic, to jaka mam kupic przejsciowke, aby podlaczyc konsole do pradu?
    3.Jesli przerobie konsole ixtreme 1.61 to bede mogl grac w gry ktore wyjda za np. 2lata?
    4.jaki mam sens kopiowanie gre na hdd, jesli plyta i tak musi byc w napedzie?
    5.Jesli bede uzytkowal konsole w usludze xbl offline, to bede mogl nagrywac gry/filmy na dysk?
    6.W wypadku dostania bana, bedzie dalsza mozliwosc nagrywania gier na hdd?

    Dziekuje za wszelkie odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. nie na kazdym (ale większość obsługuje ntsc)
    2. chyba bedziesz musiał kupic zasilacz europejski
    3. raczej nie. (podejrzewam ze około pol roku max zanim nie upowszechni sie wave 5) poczekał bym na ixtreme lt ktory bedzie czytał wszystkie wavy
    4. ciszej i szybciej
    5. nie
    6. nie ale jest opcja zdjecia blokady
     
  4. rerer

    rerer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Da sie w jakis sposob sprawdzic ktory tv oblsuguje ntsc bez podlaczania konsoli?.Co do przerobki, to czy przerabiajac teraz xboxa iextreme 1.61 bede mogl w przyszlosci przerobic konsole nowsza przerobka?Dzieki wielkie za wczesniejsze odpowiedzi:)
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. w specyfikacji telewizora sa obsługiwane systemy
    2. zawsze da sie przerobic na wyzszy ixtreme
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Ale pamiętaj że nie będziesz mógł kupić gry w MM lub Sturn czy Empik, bo tam sprzedają gry pal. Ty będziesz musiał sprowadzać gry z USA i napewno nie będą miały polskiej wersji językowej.
     
  7. duchu0

    duchu0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
  8. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Ale nie każda gra jest też RF, więc i dużo tytułów się traci.
     
  9. duchu0

    duchu0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    No dokladnie, ale jednak jest tam jakas mozliwosc :)
     
  10. rerer

    rerer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. rerer

    rerer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie
    tam jest napięcie 110 a u nas 230
    potrzebny ci zasilacz europejski
     
Wczytywanie...

Poleć forum