1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

trudna misja w metro 2033

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SAJSZ28, Marzec 18, 2010.

  1. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    witam,mam problem w grze metro 2033,chodzi o to ze utknaem misji o nazwie (DUNGEON) ,jestem w pomieszczeniu z 4 czy 5 ruskimi i mam tylko do wyboru latarke,nie wiem co zrobic ,pomoze ktos?
    pozdrawiam serdecznie!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    w którym dokladnie miejscu?,opisz dokladniej jak to wyglada,
    ja gre przeszedlem ale nie znalazlem miejsca gdzie mozna by sie zaciac.
    Zawsze patrz na kompas,on cie pokieruje
     
  4. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    trudno opisac dokładnie miejsce bo ciemno jest jak w d.......,stoimy z ruskimi przed duzymi drzwiami,mam do wyboru tylko latarke,co wiecej,wszedzie pozamykane drzwi,wiesz gdzie to jest?
     
  5. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    :)

    no włąsnie kompas,do tej pory nie chciałem grac z kompasem zeby sobie utrudnic gre:)
     
  6. livingfear

    livingfear Guest

    Masz przejsc przez dziure w scianie,trzeba tam wskoczyc.
    Bedziesz w takim duzym pomieszczeniu i tam bedzie taki żyrandol w który trzeba szczelic i rozwali on drzwi,wtedy z kumplami udacie sie dalej.
    No i co, przeszleś ten moment?
     
  7. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    tam juz byłem dawno kolego ,zastanawiam sie bo mowiłes o kompasie ,a w tej misji to nawet kompasa nie moge wyciagnac,dziwne?
     
  8. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    czekaj może Ci pomoge: gośc mówi abyś otworzył drzwi, musisz poszukać dwóch dźwigni koło tej wielkiej bramy, później przekręcasz i brama otwarta
     
  9. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    dobra sprobuje pozniej bo na treningu jestem teraz ,pozniej sie odezwe z gory dzieki kolego,moge zaprosic do znajomych?pozdr
     
  10. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    dzwignie sa owszem,ale zeby je właczyc to juz inna sprawa,nawet nie ma jak właczyc,co za misja ,mecze sie,masz jakis pomysł?
    ps.dzieki za zapro.
     
  11. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    hmmmmm dziwne, te dźwignie są z lewej i prawej strony bramy i poprostu podchodzisz do niej i naciskasz X później tak samo z drugą i powinna sie otworzyć
     
  12. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    a ja we wszystkich tych dzwigniach nie mam styknietych kabli,moze to przyczyna,troszke smieszna ale....nie wiem hmmm
     
  13. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    dobra jest ok:) od nowa poprostu zagraem w tej misji i wsz jest spoko,teraz rozumiem i nie potrzebowabym pomocy bo przeciez to banalne bylo no ale ,skad mogem wiedziec myslalem ze to czesc gry,dzieki kolego za pomoc pozdrawiam
     
  14. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    wiec mozna zamknac ten temat:)
     
  15. Fr3aQ

    Fr3aQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja otóż jestem na etapie gdzie musze sie przedostac przez poligon jest woz z 2 trupami i zniszczone metro w ktorym jest bron dzie mam isc ?? pozabijałem wszystkich po 2 stronie zadzwonilem dzwonem co dalej??
     
  16. Suguru

    Suguru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powinni ci brame otworzyc o_O... Dziwne...
     
  17. Fr3aQ

    Fr3aQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra juz mam to zrobione a teraz jestem chyba w ostatniej misji mam uciekac przez zjawą jakąś czy kosmitą uciekam i naglem jest czlowiek i daje mi bron ten kosmita sie do mnei zbliza ... strzelam do niego i nic co mam robic ??:shisha
     
Wczytywanie...

Poleć forum