1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Trudne pytanie o klucz i przeróbke

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez xfanx, Wrzesień 28, 2012.

  1. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    Mam pare pytań do znawców tematu. Przerobiłem już pomyślnie pare Xboxów, ale z tym jednym mam problem. W tym Xboxie był napęd Hitachi, a teraz jest Liteon. I nie wiem co mam zrobić. Mam obecnie LT 2.0 i nowego dasha (tego z nowym menu). Klucz tez posiadam. Gdy załaduje klucz w JungleFlasher, to pokazuje coś takiego:
    877_jf.jpg - Darmowy hosting obrazków, zdjęć
    Może ktoś coś z tego wywnioskować i poprowadzić mnie poprawnie przez proces wgrania LT 3.0?
    Dziekuje i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxtro

    maxtro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    skopiuj Dvd key'a potem
    Open Target Firmware wybierz LTPlus-0251-v3.0.bin,
    potem Manual spoofing tam wklep swój dvd key > Check potem OK i masz przygotowany firmware do napędu Liteon, dalej flash i powinno śmigać.
     
    1 osoba to lubi.
  4. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrobiłem tak jak powiedziałeś. I mam pytanie: gdy wkleje klucz w opcji 'manual spoofing' to na dole pojawia sie opcja 'ok' i obok mam do wyboru napędy w opcji 'spoofed as'. Czy mam coś tam wybrac?
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak nie możesz kliknać "ok" to wybierz litka DG-16D2S (czyli taki jak masz teraz)
     
    1 osoba to lubi.
  6. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mogę kliknąć 'ok' bez wyboru żadnego napędu. Ale gdy jak probowałem wybrac mojego Litka to pokazywał błąd. Więc wziąłem ok bez wybranego zadnego napedu.
    Oto log:
    Genuine LT plus v3.0
    Drive key @ n/a FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
    Firmware Osig: [PLDS DG-16D2S 0251]
    Firmware is: LT-Plus 3.0
    DVD Key copied to target
    Target is LT - ID strings not copied to Target
    Inquiry string copied to Target
    Identify string copied to Target
    Target rev is LT 02510C, serial info not copied

    Prawidłowy?
     
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No jak Ci spoofnęło klucz to możesz flashować.
     
  8. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A to: Drive key @ n/a FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF . Nie powinno tu być klucza?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Trudne pytanie o klucz i przeróbke

    Jesli jest w oknie na gorze i na dole to jest,ok

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  10. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra, z tą przeróbką już sobie poradze jak coś. Ale teraz mam problem z nagrywarką. Chciałem nagrać FIFE 13 i podczas nagrywania wywala błąd 'no seek complete'. Ktoś wie o co chodzi?
    Moim zdaniem nagrywarka do wymiany.
    Nagrywarka to: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP21. Do tej pory działała bez zarzutu. Nagrywała zarówno na Esperanzach i Emtecach jak i na Verbatimach.
     
  11. xbox-serwis.eu

    xbox-serwis.eu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Zobacz na link poniżej:

    No Seek Complete Error - ImgBurn Support - ImgBurn Support Forum

    Pozdrawiamy
    xbox-serwis.eu
     
Wczytywanie...

Poleć forum