1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Truncate Czy Overburn?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez friZz, Wrzesień 15, 2013.

  1. friZz

    friZz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Siemka, dziś postanowiłęm nagrać GTA 5.
    No i jak już klikam "ZACZNIJ PROCES WPYALANIA" to wyskakuje mi tu okienko (OBRAZEK PONIŻEJ)
    I nie wiem które wybrać, mam do dyspozycji 3 płyty, jako, ze z angielskiego słabo to pisze z pomocą tutaj. :D

    OBRAZEK: [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Truncate. Overburn=płyta do śmieci
     
    1 osoba to lubi.
  4. friZz

    friZz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Dzięki masz to PRZYDATNE, ale poczekam aż więcej użytkowników mi napisze (wiesz chce być 100% pewny). :)

    tak więc prosze o nie zamykanie tematu JESZCZE.
     
  5. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    No Truncate, nie masz na co czekać przecież sam nagrywam i kitu ci nie wciskam
     
  6. friZz

    friZz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Dobra, co tam. :D
    Dzięki jeszcze raz, można zamknąć, życzcie mi powodzenia. :(
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  8. friZz

    friZz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Dobra, póki nie zamkneli jeszcze, mam jedno pytanie, gdy płyta się zapełni to wyskoczy mi, że mam włożyć drugą? Czy nie nagra się do końca (np. zatrzyma się na 97%) i po prostu bede musial nagrac juz drugi obraz, na drugiej płycie?
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nagrywasz obraz nr.2 na drugiej płycie.
    Temat się nadaje do kosza...
    W dziale ISO są artykuły jak i co nagrać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum