1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tryb kooperacji??

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez polaris20, Kwiecień 30, 2008.

  1. polaris20

    polaris20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak włączyć tryb kooperacji żeby można było szarpać we dwoje ?? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Tryb kooperacji??

    a da sie rady grac na 1 konsoli we dwoje????
     
  4. timonowski

    timonowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Tryb kooperacji??

    Raczej nie
     
  5. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Odp: Tryb kooperacji??

    ach sorry, pojebały mi się tematy :) Nie doczytałem do końca nazwy tematu.
    usunąłem posta.
     
  6. timonowski

    timonowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Tryb kooperacji??

    spoko
    ;)
     
  7. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Tryb kooperacji??

    polaris chyba sie nie da właczyc trybu kooperacji ale za to multi na free mode mozesz z kolega robic co chcesz
     
  8. polaris20

    polaris20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Tryb kooperacji??

    da się bo mam oryginał i jest napisane tryb współpracy: 2-4 nie mylić z trybem wieloosobowym w sieci dla: 2-16 :)
    edit: mi nie chodzi o przechodzenie gry razem tak jak to jest np. w GOWie chodzi o grę wdwie osoby na jednej konsoli.
     
  9. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Tryb kooperacji??

    oo to miodzio chetnie przeszedl bym z kims gta ale pierw chce samemu polaris ja bedziesz wiedzial jak uruchomic ten tryb to chetnie z toba zagram ale to dopiero jak przejde gta
     
  10. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Tryb kooperacji??

    czyli da sie rady zagrac na 1 konsoli we dwoch jak??
     
  11. timonowski

    timonowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Tryb kooperacji??

    Wydaje mi się że się nie da. Wyciągnij tela i przejdź do opcji multi, zaraz wyskoczy że musisz byc zalogowany do xbox live. Wiec jak według ciebie to włączyć. Jak zdasz cała gre dostaniesz takiego bonusa wątpię 8)
     
  12. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Tryb kooperacji??

    W komie w trybie multi nie ma nic o kooperacji to nie wiem jak to uruchomic czekamy az ktos nas oswieci :)
     
  13. SnoopX360

    SnoopX360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Tryb kooperacji??

    A wiecie moze jak zadzwonic na policje albo po taxi
    bo jak patrzalem na komorce u Niko nic nie bylo zebym zadzwonil po jakas sluzbe
     
  14. kilsi

    kilsi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Tryb kooperacji??

    wybijasz poprostu numer z klawiatury telefonu np. 911
     
  15. krv

    krv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2007
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Busko
  16. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Tryb kooperacji??

    ale jak to zrobic zeby grac we dwoch na 1 konsoli????
     
  17. krv

    krv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2007
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Busko
    Odp: Tryb kooperacji??

    Właśnie się próbujemy dowiedzieć :p

    Naprawdę nikt nie wiem jak włączyć ten co-op ?
     
  18. frey

    frey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Tryb kooperacji??

    nie ma coopa na jednej konsoli w gta4, jest gra 2-16 osob multiplayer albo coop przez live 2-4 albo 2-6 nie pamietam, zreszta z tylu opakowania wszystko jest napisane.
     
  19. pajf

    pajf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja sądze ,że to jest tak samo jak w saint rowie trzeba podpiąc 2 konsole takimi kabelkami ,żeby było coś w rodzaju lanu i bedzie dzialać;)
     
  20. Krecik1218

    Krecik1218 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Można tylko na Playstation 3 tak grać. Na opakowaniu nawet macie. Zresztą raz usłyszałem rozmowę posiadacza PS3 z jego kolegą i chwalił się mu że tak można grać
     
  21. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może w GTA V będziemy mieli okazje tak zagrać. TO by było fajne przechodzić grę z kumplem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum