1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tryb ofline

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kpt.Jeleń, Listopad 22, 2013.

  1. Kpt.Jeleń

    Kpt.Jeleń Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie .
    Starałem się znaleźć odpowiedź , ale nie znalazłem więc zapytam :
    Jestem świeżym posiadaczem Xbox 360 i interesuje mnie temat jak mogę wyłączyć wifi w konsoli ? Założyłem konto xlive , pobrałem gry na które miałem kody i na tym chciałbym zakończyć obecność mojej konsoli w sieci , gdyż zamierzam grać tylko offline . Tylko właśnie nie wiem jak wyłączyć wifi w konsoli ( routera nie chcę wyłączać bo inni domownicy chcą korzystać z neta ) . Czy będę mógł grać offline na profilu stworzonym na xlive ? . I jeszcze w sprawie gier pobranych - rozumiem że przywiązują się do konta , ale czy muszę zachować zakupione kody , czy też gry będą na koncie jak np. w Steamie i kody nie będą już potrzebne ?
    Dziękuję za odpowiedź która mam nadzieję że się pojawi .
    Pozdrawiam .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Kody ze zdrapek mozesz wyrzucic, a co do gry offline to po prostu wyloguj sie z xbl, z kolei co do wylaczenia wifi w konsoli to raczej sie nie da ale pewnosci nie mam
     
  4. Kpt.Jeleń

    Kpt.Jeleń Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odzew ;) No właśnie jak wylogowuję się z xlive to mnie całkiem wyrzuca z profilu ... , ale nic to , stworzyłem sobie inny , a tamtego będę używał tylko do pobierania . Panowie rozwiejcie wątpliwości nobka :) . Nie bardzo mogę zweryfikować jaką mam konsolę . Z tyłu nie ma podanego voltażu , nie ma też numerów z naklejki na pudelku do weryfikacji na stronce Xbox 360 Drives - List, na zasilaczu nie jest napisane ile pobiera mocy ... Kupiłem tydzień temu z MM . Ma zintegrowane zasilanie pod kinekta . Jak jeszcze mogę zweryfikować typ konsoli/płyty ? i czy mogę być spokojny że nie jest to wersja z szybkim RRoD ?
     
  5. thomas2549

    thomas2549 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeżeli kupiłeś tydzień temu to jest to Slim lub Slim E bo phat nie ma już od dawna w sprzedaży. Także bez obaw.
     
  6. Kpt.Jeleń

    Kpt.Jeleń Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Model 1538 jest z tyłu napisane . 9.6 A . Chyba ta wersja z lipca ? Mam nadzieję że za bardzo nie pomodzili . Po notebooku z wadliwą Nvidią wolałbym coś pewnego :)

    Wysłane z mojego PMP5570C przy użyciu Tapatalka
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Posiadasz Coronę, najnowszy model płyty głównej na którym prawie nie występuje RRoD, więc możesz być spokojny.
     
  8. Kpt.Jeleń

    Kpt.Jeleń Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie , nie chcę tworzyć nowego tematu - czy za pomocą takich przejściówek :
    ADAPTER HDMI(M)->DVI-D(M)(18+1) DVI na HDM (3769864252) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    ADAPTER PRZEJŚCIÓWKA DVI-HDMI GOLD 24+5 DUAL LINK (3707694498) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    podepnę się pod monitor PC z wyjściem DVI bez rażącej straty jakości ? ( dźwięk przez AV z konsoli ) . Bo jednak staję się graczem konsolowym na razie i w związku z tym otrzymałem nakaz eksmisji z telewizora . Jeszcze prośba : w opisach jest np. DVI 24+5 , lub DVI 18+1 - co to oznacza ? , które lepsze ? , czy zapasują oba rodzaje ? .
    pozdr
    Kpt.J
    Edit 2013-12-13 godz 08:22
    Odpowiedź jest w FQ więc przepraszam za pytanie leniwca . Czy zapasuje to sobie zobaczę jakie mam złącze w monitorze .
    Jakość też wiadomo że najlepsza na HDReady , a cała reszta będzie gorzej . Sorry ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum