1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tryb truncate a RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez radzio12342, Styczeń 24, 2013.

  1. radzio12342

    radzio12342 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznan, Poland, Poland
    Witam! chciałbym się dowiedzieć czy jeżeli nagrywałem gry Trybem truncate to czy będzie istniała możliwość zgrywania ich na dysk po przerobieniu konsoli na RGH ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    jak w napędzie jest lt to tak. ale nie wiem jak to będzie działać bo truncated to nie pełna kopia.
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    działać może ale nie w pełni. truncated niby działają i się instalują na dysku.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Tryb truncate a RGH

    Wszystko bedzie dzialac w 100% jewli masz rgh i lt

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    tylko po co nagrywać płyty i zgrywać przy rgh
     
  8. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    606
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    tylko po co czytac posty ze zrozumieniem

    [​IMG]
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    co to ma do rzeczy też nie wiem.
    ehh może nagrywa jeszcze to twoje domysly a tu nie o to chodzi. Nie było pytania:)
     
  10. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    606
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    to ze gosc pisze ze nagrywal plyty to wg mnie czas przeszly a ty pytasz po co zgrywac to tak delikatnie nie do rzeczy ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum