1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Trzeba kupić nagrywarkę iHas'a ?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Bartolinho10, Wrzesień 15, 2012.

  1. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, zauważyłem, że innym sposobem nie da się nagrać gier XGD3 aby działały z dysku? Pobranie żadnego patcha itp nie pomoże? Bo grać ciągle z płyt w XGD3 nagrywanych się chyba nie opłaca, ponieważ napęd się na bank rozwali. Pozatym, że ostanio strasznie głośno mi chodzi ;)

    Więc najlepiej kupić tego iHasa to nagrywania, czy jest inny sposób ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    lepiej se kup przyda sie na pewno luknij jeszcze zwykla nagrywarką + trick mp3
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    kolego nie opisujesz o co ci chodzi za bardzo ... opisz to pomalu tak żeby się dało to zrozumieć , i o co ci chodzi . Tak będzie łatwiej rozwiązać.
     
  5. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Więc piszę dokładnie. Chcę instalować gry na dysku i grać z dysku, ponieważ nie chcę zepsuć napędu poprzez ciągłe granie. A słyszałem, że w gry XGD3 nagranych zwykłą nagrywarką można grać tylko z płyt, nie da rady instalować na dysku. Więc rozważam kupno iHasa lub dopytuje czy są jakieś sposoby aby móc grać z dysku ?

    Jak ten trick mp3 dokładnie działa ?
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    możesz tego tricku spróbować ale nie gwarantuję że zadziała.

    Wrzucasz muzykę jakąś na pendrive,wkładasz pendrive do konsoli,właczasz muzykę i instalujesz.
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    poprostu jak juz masz nagrana gre to puszczasz muzyke z twardego lub pena uruchamiasz gre (bedzie menu gry mozesz juz ja wylaczyc z pada logiem xbox) i wtedy śmigasz :) to do zwyklej nagrywarki oczywiście
     
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Na grach nagranych zwykla nagrywarka nie graj na livie.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  9. sebakwiatek89

    sebakwiatek89 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    to jak nagram zwykłą nagrywarką i gra będzie z płyty na LT+3.0 to nie mogę grać na live?
     
  10. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    bez kopi 1;1 nie jest zalecane granie xbl
     
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Człowiek się pyta, czy płytę da się zgrać na dysk i grać z dysku konsoli, by nie obciążać DVD-Romu w konsoli. A przecież takiej gry jak np. Forza nie nagranej w 1:1 nie zgra się na dysk.

    Wybacz mój sarkazm, ale kupno nagrywarki to koszt do 100zł, zaoszczędziłeś już wystarczająco na grach by ją sobie kupić?!

    Ech... Chyba już rozumiem mój sarkazm...
     
    1 osoba to lubi.
  12. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Nic dodac nic ująć jak kolega wyzej:)
     
  13. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    trick z mp3 działa ja w darksidersa 2 tak gram :)

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  14. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    No właśnie co z tym darksiders 2 ? Koleś nagrywał bez iHasa po pierwsze się nagrała,po drugie w 100 % zainstalowała na dysk,a po trzecie nie ma ścin,ani nie wyskakuje autoryzacja !! To po cholere ten iHas
     
  15. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Podobno nie kazdemu to pyka,ale masz racje moglem zostac przy LT2+trick z mp3:D
    Teraz mam LT3+ihas czyli to co najlepsze:)
    Jedna porzadna gierca w zamian za nagrywanie 1:1
     
  16. karolcia

    karolcia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Na najnowszym dashu trik z mp3 już nie działa, zatem dobrze zrobiłeś.

    Karolcia ta nagrywarka sie nada o ile jest to rewizja B. Jeżeli mieszkasz w większym mieście w UK to idź do cziapaka i zapytaj go o nagrywarkę Liteon iHAS124 -B lub iHAS524 - B
     
  18. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  19. Dawcio

    Dawcio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,

    Mam pytanie. Jeśli mam przerobioną konsolę (lt 2.0) to ruszy mi FIFA13 ? Jeśli już ściągne, to mogę wypalić ją na normalnej nagrywarce, czy nie bardzo? Nie znam się więc pytam.
     
  20. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    możesz.Przy instalacji na dysk zastosuj trick z mp3.
     
  21. Dawcio

    Dawcio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale ruszy na przeróbce 2.0 czy nie ? :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum