1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Trzy pytania :) Xbox 360 Slim 250GB + KINECT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wolak_27, Styczeń 3, 2012.

  1. wolak_27

    wolak_27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    mam powyższą konsolkę i mam trzy pytania.

    Jak to jest że jak byłem u znajomego w Angli to on mógł swoją konsolą sterować głosowo a ja na swojej nie mogę - czytałem że podobno to jest
    zablokowane dla polski - ale dlaczego ? i czy da się to obejść jakoś - bo w sumie to jest fajny bajer.

    Nie mam przerobionej konsoli - i stąd nasuwa się pytanie czy mogę pobrać z internetu jakieś pełne wersje gier np. Arcade ale nie koniecznie
    Arcade i grać w nie bez problemu - bo dema z tymi reklamami są wkurzające

    I czy da się wejść przez Xbox'a np. poprzez router do laptopa tak jak windows media center tylko że do dysku - widziałem że Vuze ma coś w tym stylu ale nie chce mi to chodzić - w sensie przeciągam film na XBOX ale xbox nie widzi tego filmu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak to jest że jak byłem u znajomego w Angli to on mógł swoją konsolą sterować głosowo a ja na swojej nie mogę - czytałem że podobno to jest
    zablokowane dla polski - ale dlaczego ? i czy da się to obejść jakoś - bo w sumie to jest fajny bajer.

    Odpowiedź na 1 pytanko:

    Komendy głosowe kinect działają tylko po połączeniu live.

    lakiluk2424:p
     
  4. bartas432

    bartas432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wronki
    Sterować głosowo można ale trzeba mówić po ANG. niestety.
     
  5. wolak_27

    wolak_27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to jestem połączony i mówię głośno i wyraźnie "Xbox - games" i nic
     
  6. ooxBARTUSxoo

    ooxBARTUSxoo XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gniezno
    To powiedz " eksboks gejms " i powinno byc dobrze :D a tak na powaznie polakowi pewnie trudno bedzie tak sterowac, osobiscie nie probowalem wiec jezeli sie myle nie krzyczcie :) A co do reszty pytan. Jezeli masz podlaczenie np.

    XBOX 360 strzalka jak cos ;d -> (--ethernet kabel---- ROUTER ---- ethernet kabel----> PC

    I masz na komputerze windows media center to bez problemu mozesz sobie otworzyc na x'ie media center i mozesz sluchac muzyki z komputera na xboxie. powiem tobie ze to fajna sprawa bo jak sluchasz muzyki i np jest jakis filmik w grze muzyka sie automatycznie wycisza lub wylacza na chwile. tak jakby w grze byla. Super sprawa. Co do filmow reszty nie jestem pewien. Co do dysku nie dasz rady. Jest napisane WINDOWS MEDIA CENTER to wszystko :)

    A co do tych gier. zeby sciagnac z neta na PC i wgrac na X'a to raczej sie nie da. Nie jestem pewien do konca tak na 99%. Bys musial troszke pogrzebac na forum :) a arcade mozna kupic na kontach silver itp albo przez msp :)

    Pozdrawiam :)
     
  7. wolak_27

    wolak_27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra to już trochę rozjaśnione ;) przez wifi też piosenek da się słuchać z kompa ;)
    ale filmy czasem się przycinają :p dlatego lepiej na penka :)

    a sterowanie głosowe działa mi ale dopiero po zmienieniu na język i regionalne na ENGLISH i UK a jak jest polski i polska to nie wyświetla mi się nic a powinno :)
    i mówię "eksboks" mam angielski na uczelni :p

    dzięki za odpowiedź tak w ogóle ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum