1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

TU (Title Update)- ogolnie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez nicponies, Styczeń 30, 2013.

  1. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,
    Pisze po to żeby każdy użytkownik usługi LINK wiedział co to jest te TU.
    Sam nie wiem za dużo, dlatego chce abyście Wy koledzy i koleżanki napisali to co wiecie o tym TU:)

    Ja sam jestem użytkownikiem LINK od wczoraj, na stronie LINK są aktualne statystyki w co i ile gra uzytkownikow, lecz gdy wejdę w Mulitplayer>LINK to za dużo pokoi i userow nie widzę:/ i tutaj pewnie za to odpowiada TU.
    Piszczcie o wszystkim co może pomóc i co warto wiedzieć.


    * HTC DHD *
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    TU to po prostu uaktualnienie do gier , do gry w LINK'u najlepiej mieć zawsze najnowsze, bo grać online na RGH możesz tylko z userami co mają takie samo TU jak Ty, Jeśli mówisz ,że masz mało gości w pokojach to spróbuj wgrać najnowsze TU do danej gry

    ale TU ważne jest również do różnych DLC do gierek, tak jest np w przypadku FORZA HORIZON, jak wrzucisz DLC : RALLY PACK a masz starsze TU to dodatku nie będzie widziało, to samo miałem w przypadku gry XBLA: TRIALS EVOLUTION

    ENJOY !!
     
  4. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: TU (Title Update)- ogolnie

    Sciagam TU przez FSD, i zawsze kilka się znajdzie i co teraz zrobić?
    Są opcję : aktywuj, wgraj, co mam zrobić?

    * HTC DHD *
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak pobierze kilka TU to zawsze aktywuj najnowszy, zielonym przyciskiem na padzie "A"
     
  6. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: TU (Title Update)- ogolnie

    problem przy przekierowaniu portow.
    mam router Tp-Link, porty niby odblokowane, a na tescie wszystko zle :/
    co powinienem zrobic ?
    TU, i okladki normalnie pobiera

    Wysyłane z mojego RUBINA za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To nie temat o odblokowywaniu portów ...

    TU i okładki pobiera nawet jeśli nie masz portów przekierowanych, nawet grać się po LINK'u da , bez przekierowanych, natomiiast nie da się utworzyć sesji ,żeby ktoś mógł dołączyć

    piszesz : porty niby odblokowane, to że w routerze przekierujesz to nie wszystko, może twój dostawca netu blokuje ..
     
Wczytywanie...

Poleć forum