1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tuning (vinyle) Forza 3?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez IamDJfromHell, Kwiecień 21, 2010.

  1. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Witam mam pytanie.
    Często wchodzę na dom aukcji na Forza Motorsport 3 i często widuję tam samochody po prostu kosmicznie wytuningowane . Jakieś fajne vinyle , naklejki itp ... wie może ktoś skąd można załatwić takie coś ?
    Bo podstawowy tuning w Forzie jest po prostu beznadziejny i nie ma tam takich naklejek....

    Czekam na jakieś odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Standardowymi opcjami customizacyjnymi da się takie vinyle stworzyć, trza trochę pokombinować, a nowe malowania można z live ściągnąć.
     
  4. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    właśnie ,że na live niczego nie widziałem , ani za wymianę pk , ani nic .
    A te podstawowe są po prostu tragiczne :) np widziałem vinyl w stylu Supry z ,,Szybcy i Wściekli" i coś w tym stylu chciałbym skomponować lecz naklejki zawarte z Forzy 3 nie umożliwiają mi tego
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    umozliwia :p chyba nie widziales co ludzie robili w forza 2 :p
     
  6. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Ja próbuję coś skomponować no ale niestety nie wychodzi mi to sam co inni ludzie robią itp ;) ...
     
  7. burgerking

    burgerking Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    JG
    Musisz troche pokombinowac, potworzyc, nabrac weny i cos na pewno ci wyjdzie, zjedz skreta
     
  8. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    hehe taaa...
    Nie no trzeba przyznać ,że tuning tam jest naprawdę ciężki i ciężko tam cokolwiek skomponować.

    A co do tuningu ustawień samochodu . Ustawiacie coś? czy po prostu kupujecie części i wszystko zostawiacie na podstawowych ustawieniach samochodu ?
     
  9. burgerking

    burgerking Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    JG
    No zeby wizualnie cos zrobic to trzeba posiedziec troche, a co do ustawien samochodu to szukaj w google i na forum gdzies jest temat, zalezy o jakie ustawienia ci chodzi bo jesli chcesz ustawien do driftu to musisz szukac do driftu, mozesz tez szukac na lepsza przyczepnosc itp. akurat ja zawsze zmieniam ustawienia samochodu i trzeba troche podzialac metoda prob i bledow wtedy bedziesz wiedzial co od czego jest i jak ustawiac a jak ci sie nie chce to szukaj gotowych ustawien w google i pamietaj ze jak ktos podaje ustawienia w jezyku angielskim to ty tez podczas wprowadzania musisz miec ustawiony na angielski poniewaz sa inne jednostki wtedy :)
     
  10. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Wiem wiem ...Też mam problem bo wiesz...na początku nie włączałem Live im iałem po polsku grę ...teraz jak musiałem zmienić Państwo z polskiego na Angielski zmienił mi się język gry ;/ i nie wiem jak ustawić ,żeby forza była po polsku jak wcześniej ehhh...
    Bo tak to ja np ustawiam przeważnie zawieszenie w samochodach , siłę napędu oraz hamowanie nic więcej nie ruszam bo się na tym nie znam ^^
     
  11. burgerking

    burgerking Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    JG
    Zmien poprostu teraz region i jezyk konsoli na PL na inny kraj trzeba ustawic tylko podczas rejestracji potem mozna smialo zmienic
     
  12. zimalek

    zimalek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie,nie,nie!Jeżeli nie wiesz o co chodzito baw się przełożeniami i hamulcami.Przełożenia (szybkośc,prędkośc).Hamulce(najlepiej na przód 200% albo 150%.)A reszta to jest już dla profesjonalistów.
     
  13. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    miałęm tak samo zmeiniłem region na PL i jezyk sie zmienił:p
     
  14. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    nie martw się nei ejsteś sam. też nie wychodzą mi takie uniq jak innym :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum