1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[TUTORIAL] Gry PL z A.P 25

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez z0nk31, Czerwiec 23, 2011.

  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    witam, ostatnio testowałem metodę na uruchomienie Assassin's Creed: Brotherhood po polsku i..... Udało się :)
    Niestety, trzeba zmarnować "aż" dwie płyty dvd-DL no ale....

    Wymagana przeróbka LT+ 1.1 !!!
    1. Ściągamy obraz gry w wersji angielskiej.
    2. Paczujemy programem "ppfomatic"
    3. Sprawdzamy w ABGX - wszystko łatwizna
    4. Ściągamy obraz tej samej gry w wersji POLSKIEJ
    5. Paczujemy programem "ppfomatic"
    6. Sprawdzamy grę w Abgx - powinno wykazać czerwony error z czterema powodami. Ignorujemy to i mimo błędu nagrywamy obraz
    7. Instalujemy POLSKĄ wersję gry na twardym dysku konsoli
    8. Uruchamiamy grę z płyty nagranej w języku ANGIELSKIM
    9. Cieszymy się Polską wersją gry

    Nie było jeszcze takiego posta więc zastrzegam sobie prawa do w/w pomysłu :)


    Bardzo bym prosił o opinie i komentarze, i czy wasze próby sie powiodły czy też nie, zastanawiam się czy czy to zadziałą u wszystkich


    //EDIT

    Wcześniej próbowałem też z Need For Speed: Hot pursuit i też mi się udało ale myślałem że to po prostu łut szczęścia.
    Nie wiem czy można dostać za to banaczy to flaguje konsole itd - jestem użytkownikiem offline'owym więc pewnymi rzeczami się nie przejmuje.
    Pozdrawiam i życzę udanego nagrywania :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. joni20

    joni20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli mam przeróbkę LT 1.9 mogę bez problemu w normalny sposób odrazu nagrywać wersje polska i będzie działać wszystko?
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie wiem jak to jest z wersja 1.9 bo mam 1.1 i nie jestem w stanie tego sprawdzic
     
  5. bumfight88

    bumfight88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mozna tez podmienic pliki z wersji russound do wersji global i tez smiga.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    po co heh jak wersja russound działa...............
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Z ruskim paczem :D tez mam wersje global zmixowana z russound o ile sie nie myle
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wlasnie sprawdzilem i Black ops tez dziala w ten sposob w wersji PL :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum